Amopage

Hvordan skrive Papers om deg selv i tredje person i engelsk skriftlig

- Views 0
Advertisement

Hvordan skrive Papers om deg selv i tredje person i engelsk skriftlig


Mest akademisk skriving krever bruk av tredjepersons språk. Snarere enn førsteperson ord som jeg og vi og andre person sikt, du, tredje-person synspunkt bruker pronomen som han, hun og de og substantiver som studenter og forskere for å indikere høyttalere og de som blir adressert. Dette formell tone krever rewording ideer i noen tilfeller, spesielt når du skriver en fortelling eller presentere egen forskning.

Hvorfor bruke tredje person?

Tredje person språk er mer presis enn første eller andre person. For eksempel: "Du presterer bedre etter en god natts søvn" bruker den andre person synspunkt, selv om ideen ikke kan gjelde for hver leser. "Studenter utføre bedre etter en god natts søvn" skaper mer spesifikk informasjon der ordet "studenter" er et eksempel eller tredjepersons bruk. Akademisk skriving er avhengig av støtte for troverdighet, og tredje-person språket presenterer bevis i den enkleste måten, utlån integritet til hele papiret. Skift i synspunkt kan også være forvirrende for leserne, noe som gjør dine ideer vanskeligere å følge.

Lag en karakter

Når du skriver en personlig fortelling - en fortelling om en hendelse som skjedde med deg - kan du skrive i tredje person ved å bruke fornavnet ditt eller finne opp et navn i stedet for å bruke første-person pronomen som jeg, meg, vi og oss.

Selv om de fleste instruktører tillate elevene å bruke første person i slike essays, bruk av et navn som Charles - som er et tredjepersons bruk - kan du presentere din historie uten å bruke første person; skrive som om noen andre opplevd situasjonen. Denne erstatning fungerer også når du ønsker å bruke en personlig erfaring innen forskning eller annen formell essay som en innledende krok eller for støtte.

Fokus på forskning

Når du skriver en artikkel som presenterer din egen forskning, American Psychological Association, gir sjette utgave for første person, men du kan finne instruktører eller publikasjoner som krever bruk av tredje person. Skrive om prosessen og resultatene i stedet for forberedelse eller reaksjon skaper mer naturlig tredjepersons språk. For eksempel, i stedet for å skrive "Jeg valgte 50 undersøkelser tilfeldig og bestemt fleste studenter enige med politikken," skriver, "Femti tilfeldig trukket undersøkelser avdekket at de fleste studenter er avtalt med politikk."

Omformulere setninger Fullstendig

Revidere slik at du eliminere behovet for pronomen helt i setninger, skaper fyndig språk mer passende for formell skriftlig. For eksempel, som forklart av The Lincoln University, setningen, "Forskerens metoden krevde at elevene forklare sin undersøkelse svar hvis de velger 'misfornøyd'," kan bli mer effektivt skrevet i tredje person som "Respondentene måtte forklare undersøkelsen svar hvis du velger 'misfornøyd. "Setninger som 'denne skribent' skape vanskelig språk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-papers-om-deg-selv-i-tredje-person-i-engelsk-skriftlig/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive Jeg elsker deg in Korean Hvordan skrive Jeg elsker deg in Korean
  - 阅 12

  Den koreanske språket er opprinnelig kalt "Hankuko." Den bruker sitt eget alfabet kalt "Hangeul", som ble opprettet av kong Sejong av Joseon-dynastiet i 1443. Han kunngjort "Hangeul" rundt Korea i 1446. Korea er referert til

 • Hvordan skrive et essay om betydningen av å lære engelsk Hvordan skrive et essay om betydningen av å lære engelsk
  - 阅 1

  Fra sin spede begynnelse som et språk bare snakkes av bønder etter slaget ved Hastings i 1066 e.Kr., har engelsk gått på å bli det internasjonale språket av virksomheten, IT og luftfart, i henhold til den reformerte Fellowship University at Rice. Uan

 • Hvordan skrive i tredje person Hvordan skrive i tredje person
  - 阅 0

  Forfattere vil bruke en av tre synspunkter: første person, andre person eller tredje person. Med første person, henviser forfatteren til seg selv; andre person refererer direkte til leseren og tredje person viser til generelle grupper eller konsepter