Amopage

Hvordan skrive på en T-skjorte med blekemiddel

- Views 0
Advertisement

Hvordan skrive på en T-skjorte med blekemiddel


I stedet for å ta seg tid til å sy eller sy mønstre på din dine t-skjorter for å gjøre dem mer interessante, bare gran dem opp med blekemiddel. For å opprette en tilpasset, hjemmelaget T-skjorte, er alt du trenger litt klor og noen enkle teknikker. Ikke bare kan du lage design med blekemiddel, kan du også skrive noe du liker på T-skjorter.

Du trenger

klor

Bleach penn

T skjorte

Avis

papp

Binders

Gummihansker

sjablonger

Sprayflaske

Teip

Bleach Pen

Kjøp et blekemiddel penn på ditt lokale supermarked, apotek, eller kjøpesenter. Pennene kommer i én eller flere pakker.

Slip papp inn din T-skjorte for å skape en flat arbeidsrom, og fest den med binders på kantene. Jo strammere du sikre dine kanter, vil renere skrive vises.

Skriv din tekst ved hjelp av blekemiddel penn, sikre stoffet ikke haug sammen som du skriver. Skriv nøye, fordi du ikke kan slette effekten av blekemiddel på klærne.

Vask T-skjorte i en vaskemaskin etter at blekemiddel pennen tørker. Sørg for å vaske det av seg selv, for å unngå uhell bleking andre klesplagg.

sjablonger

Sikre din t-skjorte på papp ved hjelp av binders. Igjen, jo mer du feste stoffet, vil renere resultatet ser.

Legg dine alfabetet sjablonger på toppen av arbeidsområdet for å stave det du har lyst til å skrive. Tape sjablonger ned for å sikre at blekemiddel kan ikke kjøre under sjablonger.

Slip dine gummihansker på, og hell blekemiddel i en sprayflaske. Fest toppen av sprayflaske.

Spray blekemiddel på stensiler, er forsiktig med å spraye bare på de områdene du ønsker å bleke. La blekemiddel for å tørke.

Fjern sjablonger fra T-skjorte. Ikke få panikk hvis du ikke ser bokstavene med en gang, fordi det tar tid for blekemiddel for å fungere. Når blekemiddel tørker, vasker det av seg selv i en vaskemaskin. Etter vasking og tørking av skjorte, vil du være i stand til fullt ut å se ordene på din T-skjorte.

Hint

Bruk vernebriller mens sprøyting blekemiddel.

Bruk alltid gummihansker ved håndtering av blekemiddel.

Vask alltid nylig bleket skjorter av seg selv for å unngå bleking andre klesplagg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-pa-en-t-skjorte-med-blekemiddel/ "

相关文章!
 • Hvordan Tie-dye en skjorte med blekemiddel Hvordan Tie-dye en skjorte med blekemiddel
  - 阅 0

  Rainbow-farget tie-dye prosjektene starter med hvite klær, men du kan opprette en annen effekt ved å bruke blekemiddel for å "farge" mørke skjorter som ellers kan ende opp i donasjon bin. Jo lenger du lar blekemiddel på, lysere delene blir, men

 • Hvordan skrive ut på en CD Med Canon Pixma
  - 阅 0

  Når du kjøper en CD eller DVD fra en forhandler, kan du lurer på hvordan de får slike bilder med høy kvalitet på toppen av platen. Du kan bli overrasket over å vite at du ikke trenger en kommersiell CD-utskriftsenheten for å få gode resultater. Mange

 • Hvordan lage en Painted Tyrkia skjorte med Handprints Hvordan lage en Painted Tyrkia skjorte med Handprints
  - 阅 0

  Å gjøre en kalkun skjorte med malte håndavtrykk feirer Thanksgiving og høstsesongen. Skjortene kan gjøres ved hjelp av en hvilken som helst kombinasjon av farger og kan tilpasses med din egen melding. Har dine barn fortsetter tradisjonen med å lage d