Amopage

Hvordan skrive Induksjon Letters

- Views 1
Advertisement

Hvordan skrive Induksjon Letters


Et formelt brev av induksjon kan presenteres i nominasjonsprosessen eller ved induksjon seremonien. En valgt tjenestemann innlemmet i kontoret eller en servicemann tatt inn i militæret kan motta et brev med induksjon etter å ha tatt i ed av kontoret eller tjeneste. Personer innlemmet i noen Hall of Fame kan få et brev med induksjon som fremhever karakteristiske attributter. Mange nominasjonsprosesser krever et brev av induksjon for å nominere en kollega til behandling. En standard brev av induksjon bruker en tradisjonell blokkformat og vanlig skrift. Brevet må være perfekt utført fordi det gjenspeiler direkte på profesjonalitet av den enkelte og organisasjonen. Brevet skal skille hedret enkelte fra andre i sitt yrke og minnes den historiske hendelsen.

Du trenger

Vanlig hvit eller elfenben Letter-papir

Vanlig hvit eller ivory forretnings størrelse konvolutt

Avsenderadressen

Mottakerens adresse

signert kopi

Bruksanvisning

Start brev innledningsvis i en blokk-format med en standard skrifttype og størrelse. Et flertall av bedriftene aksepterer Times New Roman i 12 punkts skrift som en industristandard. Arial font kan også bli akseptert. Juster hele brevet langs venstre marg. Brevet skal være enkelt linjeavstand generelt og dobbel linjeavstand mellom avsnittene.

Bruk offisielle brevpapir, personlige stasjonære eller legge til avsenderens adresse øverst på siden. Avsenderens navn og offisielle tittelen kan inkluderes i avsenderens adresse, selv om avsenderen vil også konkludere brevet med disse detaljene. Dobbelt plass under avsenderadresse og skriv inn den faktiske, oppstart eller seremoniell dato. Dobbelt plass etter datoen og før mottakerens adresse.

Start kroppen av brevet med en hilsen, for eksempel Kjære, etterfulgt av mottakerens navn og et kolon. State umiddelbart at hensikten med brevet er å nominere den enkelte for induksjon eller å induct den enkelte inn i en bestemt tillitsverv, regjering posisjon, militærtjeneste, politisk organisasjon eller Hall of Fame. Inkluder den offisielle datoen og årsaken til induksjon.

Skissere de formelle prosessene som kreves for induksjon og hvordan den enkelte har møtt kriteriene. Oppgi profesjonell eller personlig forhold til den enkelte og interesse i å presentere brevet av induksjon. Legg det antall år du har jobbet med den enkelte og organisasjonen. Detalj tre sært fakta om beæret enkelte.

Avslutt brevet med den positive og optimistiske utsikter. Staten dine forventninger til den enkelte og hva induksjon av denne personen vil bety for organisasjonen. Tilby gratulasjoner til ære enkelte, hennes familie og organisasjonen.

Hoppe over en linje etter brødteksten i brevet. Legg en avsluttende, slik som vennlig hilsen, etterfulgt av et komma. Bare den første bokstaven, i det første ordet, skal balanseføres. La det være rom mellom den avsluttende og avsenderens navn for avsenderens signatur. Fire enkelts mellomrom bør være tilstrekkelig.

Hint

Gjennomgå historiske brev av induksjon presenteres av organisasjonen i det siste tiåret. Spør administrativt ansatte for offisielle retningslinjer eller et eksempelbrev av induksjon tidligere brukt av organisasjonen.

Følg den eksakte formatet offisielle brev av induksjon hvis tilgjengelig. Hold brev av induksjon kort, men detaljert. Sjekk ut all nødvendig informasjon. Ikke overstige to sider.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-induksjon-letters/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive Eiendom Letters
  - 阅 1

  Det finnes flere typer eiendoms bokstaver: første gang hjemme kjøpere, notering utløp, takk og oppfølging bokstaver. Hver bokstav har et bestemt mål og ønsket resultat å oppnå. Å skrive eiendomsmegling bokstaver, må du informere, oppmuntre og til slu

 • Hvordan skrive unnskyldning Letters, Sample unnskyldning Letters Hvordan skrive unnskyldning Letters, Sample unnskyldning Letters
  - 阅 0

  Har du gjort en feil i fortiden som har skadet ditt forhold til noen som du virkelig bryr deg om? Er du klar til å gjøre det godt igjen og finne nedleggelse for denne siste feilen? Det er ikke alltid lett å komme opp med de rette ordene for å be om u

 • Hvordan skrive Referanse Letters for administratorer Hvordan skrive Referanse Letters for administratorer
  - 阅 0

  Du må kanskje mye forberedelse til å skrive en god referanse brev for folk flest, spesielt hvis de mangler erfaring i posisjon som de søker. Når en kandidat har et vell av relevant administrativ erfaring, men kan oppgaven bli enklere fordi du kan vel