Amopage

Hvordan skrive et vedlegg Letter

- Views 1
Advertisement

Hvordan skrive et vedlegg Letter


Et vedlegg brev sendes sammen med andre dokumenter for å gi ytterligere informasjon. Ofte et vedlegg brev er også referert til som en "følgebrev", spesielt når det refereres til søker på en jobb. Et vedlegg brev kan sammenlignes med en film forhåndsvisning eller forordet til en bok. Det er ofte det første dokumentet som mottakeren leser, så det er viktig at det er riktig formatert, godt organisert, konsis og direkte relatert følgende dokument.

Bruksanvisning

 • 1

Planlegg brevet før du skriver det. Liste de viktigste punktene som du ønsker å formidle til leseren, samt noen spesifikke detaljer. Et eksempel disposisjon kan være: introduksjon, hensikten med dokumentet, sammendrag av dokumenter som inngår, oppfølging forespørsel og kontaktinformasjon.

2

Velg riktig vedlegget brev hilsen. Hilsenen skal matche tonen av følgende dokumenter. Eksempler på hilsener med varierende toner er: "Vær hilset, Taylor !," "Til den det måtte angå," "Kjære Utvalget Utvalg Medlemmer", "Mr. Chris Walkin".

3

Skriv innledningen. Innføringen bør innføre avsender og inneholde en kort uttalelse om hensikten med brevet. For eksempel, "Mitt navn er Adele Bolton og jeg skriver for å uttrykke interesse for kokken posisjon som er oppført på nettstedet ditt."

4

Skriv kroppen i brevet. Liket av vedlegget brevet er vanligvis ikke mer enn en til tre avsnitt, og skal inneholde opplysninger som ikke er inkludert i det vedlagte dokumentet. Liket av vedlegget brevet skal gi leseren bare nok informasjon til å gjøre henne vil gå gjennom hele dokumentet.

5

Skriv den avsluttende ledd. Den siste avsnitt kan inneholde et kort sammendrag av følgende dokument (er), en oppfølging forespørsel og og en takk. Eksempel: "Les den vedlagte CV og anbefalingsbrev Hvis du føler at jeg er den kandidaten som du er på jakt etter, ville det være en glede for meg å arrangere et møte for å diskutere denne muligheten ytterligere Takk for din tid og omtanke.. . Vennlig hilsen, Julia Lindsey."

Hint

Bruk en mal til å formatere vedlegget brev riktig.

Vedlegget brevet skal være én til to sider lang.

Før du sender brevet, tillate en redaktør å gjennomgå dokumentet for å gi revisjoner og tilbakemeldinger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-et-vedlegg-letter/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive et vedlegg Hvordan skrive et vedlegg
  - 阅 0

  Noen forskningsartikler dra nytte av et vedlegg, som er en side eller flere av tilleggsinformasjon lagt til på slutten av et papir eller avhandling. Vedlegg gi støtte informasjon som er relevant, men ikke integrert i papiret i seg selv, og de noen ga

 • Hvordan skrive et vedlegg i APA stil Hvordan skrive et vedlegg i APA stil
  - 阅 2

  Når du skriver forskningsartikler hvor TFO-format er nødvendig, kan det hende du trenger å feste et vedlegg. Vedlegget kan inneholde kildedata, diagrammer, tabeller, grafer eller andre elementer i notatet til leseren. Du må følge noen formateringsreg

 • Hvordan skrive en Business E-post med vedlegg Hvordan skrive en Business E-post med vedlegg
  - 阅 0

  E-post er en effektiv og raskere metode for å sende forretningskommunikasjon i forhold til postgangen. Det er også en enklere måte for utveksling av dokumenter. Noen ting å vurdere når du sender en virksomhet e-post med et vedlegg er dens størrelse,