Amopage

Hvordan skrive et brev til en domstol for fyllekjøring

- Views 0
Advertisement

Hvordan skrive et brev til en domstol for fyllekjøring


Fyllekjøring er en alvorlig, livstruende aktivitet som bærer alvorlige juridiske konsekvenser. Mens du skriver et brev til retten kan mildne konsekvensene for lovbryteren, betyr det ikke redusere alvoret av den straffbare handlingen. Én person dør hver 50 minutter i fyllekjørende kollisjoner, ifølge National Highway Traffic Safety Administration. Til syvende og sist, vil en av tre personer være involvert i en alkoholrelaterte krasj i sin levetid. Redde liv. Være oppriktig i din unnskyldning og engasjement for å aldri kjøre full igjen.

Du trenger

Court kontaktinformasjon

Bruksanvisning

Merk ditt navn og postadresse på venstre side av de tre linjer på siden. Sett datoen på neste linje. Skip to linjer.

Dokumentere navnet på dommeren på én linje. Hvis du ikke vet dommerens navn, erstatte det med navnet på retten. Ellers skrive navnet på retten på neste linje. Legg rettens postadresse på følgende to linjer. Skip to linjer.

Åpne brev med "Kjære [sett inn navn på mottaker]:" Ideelt dommerens navn bør inkluderes her. Hvis du ikke vet dommerens navn, erstatte navnet på retten.

Begynn brevet med en tilståelse og en unnskyldning. Express skam og anger for promillekjøring. Beklager både til retten og for samfunnet som helhet. Hvis dine handlinger resulterte i en ulykke som skadet person eller eiendom, spesielt ta unnskyldninger til ofrene for dine handlinger også.

Oppgi om dette er din første fyllekjøring krenkelser. Antallet lovbrudd vil dramatisk påvirke tonen i brevet. Første gang lovbrytere kan forklare at de aldri har vært så uvøren før, og visste ikke før nå hvor farlig deres handlinger var. Gjenta lovbrytere skal tilstå at de har gjort seg skyldig i kjøring beruset i det siste.

Forklar hvordan du vil hindre deg fra fyllekjøring i fremtiden. Utvikle minst to effektive strategier som vil hindre deg selv og potensielt andre fra å kjøre beruset i fremtiden.

Få hjelp. Forklar den hjelpen du får for deg selv, for eksempel melde deg på Alkoholholdig er Anonym. Be om hjelp fra retten også. Noen domstoler kan heldigvis erstatte edruelighet programmer for fengsel.

Avslutt med å ta ansvar for dine handlinger og ber om tilgivelse. Fortell retten at du er klar til å ta konsekvensene av dine handlinger, men ber om muligheten til å bevise din anger og endre atferd. Løfte om at du aldri vil kjøre full igjen.

Lukk brevet med "hilsen", og signaturen din.

Hint

Være oppriktig! Hvis du sliter med å føle anger, tilpasse situasjonen ved å forestille at din venn eller et familiemedlem hadde blitt skadet eller drept i ulykken eller av en annen beruset sjåfør.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-et-brev-til-en-domstol-for-fyllekjoring/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive et brev til Min Principal
  - 阅 0

  Det er mange forskjellige grunner til at en elev eller forelder kan det være lurt å skrive et brev til sin rektor. Disse inkluderer å løse et problem, komme med et forslag, stille spørsmål eller bare for å bli kjent med rektor. Uansett begrunnelsen b

 • Hvordan skrive et brev til en komité Hvordan skrive et brev til en komité
  - 阅 0

  Det er mange grunner til å skrive et brev til en komité. Du kan anbefale noen du kjenner for sysselsetting. Du kan søke stipend. Du kan spørre en komité som er å utvikle et prosjekt for å vurdere å bruke din bedrift. Den røde tråden er imidlertid at

 • Hvordan skrive et brev til en embetsmann Hvordan skrive et brev til en embetsmann
  - 阅 2

  Skrive et brev til en embetsmann kan være en svært komplisert sak. Du må finne akkurat den rette tonen i respekt uten smiskende. I tillegg må du vite riktig hilsen å bruke og sikre at personen tittel er riktig i brevet og på konvolutten. Ikke alle em