Amopage

Hvordan skrive en selvbiografi for en PhD-programmet

- Views 0
Advertisement

Mange Ph.D. programmer krever en selvbiografisk essay som en del av søknadsprosessen. En selvbiografi skal være skrevet på en annen måte enn en personlig uttalelse, som også kan være nødvendig, ved å fokusere på hele livet, ikke bare faglig erfaring. Mange skoler, særlig handelshøyskoler, sted mye vekt på denne delen av programmet, så det er i din beste interesse å formulere en god plan før du skriver.

Bruksanvisning

Begynn denne oppgaven tidlig. Fordi selvbiografi er en av de viktigste delene av programmet, starte tidlig nok til å unngå følelse rushed. Dette vil også gi tid for flere revisjoner, hvis det er nødvendig.

Gjennomgå universitetets krav til din selvbiografi, som kan omfatte visse emner eller en grense på ord teller. For å sikre at du har fulgt alle retningslinjer liste kravene og planlegge din essay med disse i tankene.

Skriv en disposisjon. Hver del av essayet skal si noe vesentlig om hvem du er. For eksempel, flytte fra fødsels forhold til skoleårene, til college og arbeidserfaring eller masterprogrammet (hvis noen), og til slutt til fremtidige planer og hvorfor du ønsker å legge inn et doktorgradsprogram.

Skriv din essay, ved hjelp av ideer og poeng fra disposisjonen. Skrivingen skal demonstrere din evne til riktig bruk av tre Cs: presist, klarhet og koherens.

Revidere essay. Les det på en kritisk måte, på jakt etter feil eller deler som bryter de tre Cs. Hvis noe må revidere, tilbake til utkastet og rette den.

Gjenta revisjonen prosessen til du finner noe mer å endre.

Hint

Spør en venn som er dyktig på å skrive å lese essayet før du sender den inn sammen med søknaden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-en-selvbiografi-for-en-phd-programmet/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive en selvbiografi i en side
  - 阅 1

  Prøver å presse hele livet ditt til et kort essay kan virke som en skremmende oppgave. Men å skrive en selvbiografi kan være en enkel prosess hvis du tar deg tid til å forberede seg på forhånd. Ved marshaling dine ord og ideer som du skriver en selvb

 • Eksempel på Hvordan skrive en selvbiografi Eksempel på Hvordan skrive en selvbiografi
  - 阅 5

  Ifølge Merriam-Webster online ordbok, er en selvbiografi "biografien om en person fortalt av seg selv." Enten det er skrevet for personlig bruk, for familie og venner eller for publisering, skrive en selvbiografi kan være morsomt, utfordrende og

 • Hvordan skrive en selvbiografi etter jobb Hvordan skrive en selvbiografi etter jobb
  - 阅 3

  Skrive en selvbiografi om en jobb er en forespørsel som noen selskaper gjør; de vanligvis uttrykke dette ønsket ved å spørre jobbsøkere om å skrive en kort bio og inkludere den i kroppen av sin følgebrev. Selv om dette kan høres ut som en skremmende