Amopage

Hvordan skrive en pressemelding for en politisk kampanje

- Views 0
Advertisement

Hvordan skrive en pressemelding for en politisk kampanje


Selv i disse dager med nye Web 2.0 medier og forblir pressemelding en prøvd-og-sann måte å få politisk budskap ut. Ved å skrive en pressemelding for en politisk kampanje, kan du nå både den tradisjonelle nyhetsmedier, og et nettverk av bloggere og webmastere sympatisk til din kandidat eller din sak. Send ditt utslipp til den riktige målgruppen (e) med det rette budskapet, og det kan ha en enda større innvirkning enn det som var mulig før Internett. Følg disse tipsene for å effektivt lage og distribuere en politisk pressemelding.

Bruksanvisning

Målgruppen --- lage en liste over nyhetsformidlere du ønsker å nå. Ta deg tid til å oppdage navn og e-post eller brevpostadressene til personen sannsynlig å dekke kampanjen. Hvis det er et lokalvalg, målrette samfunnet aviser og lokale radiostasjoner. For delstaten saker, se til de største mediene i staten. For nasjonale kampanjer, nå ut til store urbane dagsaviser, nyhetsmagasiner og radio, kabel og kringkasting TV-nett. Selvfølgelig, jo større media utløp, den tøffere konkurransen om dekning.

Husk bloggosfæren --- enten det er statlige, lokale eller nasjonale politikk, oddsen er det mer enn en blogger eller nettside arbeider med lignende problemer. Du kan finne du får mest effektiv dekning på denne måten.

Adopter en profesjonell presentasjon for utgivelsen. En rekke interessegrupper tilbyr online råd for formatering en pressemelding. Se Resources.

Skriv til 5 W-tallet. Dette er formelen undervist i grunnleggende journalistikk klasser --- om å offentliggjøre en hendelse eller gjør en uttalelse for din kandidat, sørg for utgivelsen dekker Hvem, hva, hvor, når og hvorfor.
Hvem er involvert? Hvem blir berørt?
Hva vil skje?
Hvor vil det skje (eller skjedde det)?
Når vil det skje (eller skjedde det)?
Hvorfor skjedde det? Hvorfor er det viktig?

Finn nyhetsverdien i innholdet. utgivelsen kan si at din kandidat har en mening, eller din organisasjon er å holde en hendelse. Bloggere og utskrifts redaktører vil ønske å vite hvorfor det er viktig for sine lesere. Det samme gjelder når du svarer på en annen kandidat eller organisasjonens uttalelser. Mens du kan peke ut svakheter i motstanderens posisjon, er det mer viktig å forklare hvorfor problemet --- og din posisjon --- saker.

Fokuser på fakta. Få, om noen redaktører vil være interessert i mening. Gi fakta, statistikk og eksempler for å styrke organisasjonens mål og uttalelser.

Hold det enkelt. Prøv å holde din pressemelding til en side. For komplekse problemstillinger, tilbudet (og forberede) faktaark som gir flere detaljer.

Forbered deg på raske svar. Sørg for å inkludere kontaktinformasjon med utgivelsen. Har noen tilgjengelig 24/7 for å svare på henvendelser fra media. Med et oppvarmet rase eller varme politiske spørsmål, forventer din motstander (e) for å svare på utgivelsen med sine egne synspunkter. Vurdere mulige reaksjoner på utgivelsen og forberede motargumenter forhånd. Dette vil tillate deg å gjøre en rask respons når opposisjonen --- eller nyhetsmediene --- spørsmåls din posisjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-en-pressemelding-for-en-politisk-kampanje/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive en pressemelding for teateret
  - 阅 0

  Det er nesten alltid en utfordring å få et publikum for en teaterproduksjon, spesielt hvis gruppen eller produksjonen ikke er godt kjent. Å få god mediedekning er viktig, men det kan være en utfordring i seg selv; med mindre det er et lite samfunn, k

 • Hvordan skrive en pressemelding for Law Enforcement
  - 阅 0

  Mens en pressemelding for en politimyndigheter følger mange av de samme reglene pressemeldinger generelt, er det ofte behov for en større forståelse for borger personvernlover og en klar kommandokjeden til å godkjenne den endelige versjonen av utgive

 • Hvordan skrive en pressemelding for en Play
  - 阅 0

  Spiller, enten lokalt eller på Broadway, leve og dø av størrelsen på publikum de tiltrekker for hver forestilling. En spiller som åpner for en nesten-tomt hus vil trolig ikke kjøre i mer enn et par netter før det stenger. En pressemelding er en god m