Amopage

Hvordan skrive en memo til personalet om Toalett rommet

- Views 0
Advertisement

Hvordan skrive en memo til personalet om Toalett rommet


Det er aldri lett å broach gjenstand for bad renslighet i et kontormiljø. Du ønsker ikke å anklage noen, eller gjøre noen føler ubehag når folk leser din memo, men du også ønsker ikke å ha en ineffektiv memo fordi du var for forsiktig. Heldigvis er det noen måter du kan nærme emnet taktfullt og kraftig og effektuere en positiv endring i miljøet.

Du trenger

Liste over rengjøring forsyninger og deres plassering

Liste over områder for å holde rent på badet

Bruksanvisning

Bestem hva problemområdene på kontoret badet er. Skriv ned hver av de spesifikke områder som må holdes rene. Noen eksempler er skranke og vask områder, gulv eller toaletter.

Bruk generisk informasjon når introdusere temaet i memo. Uttalelser som: "Det har blitt gjort oppmerksomme på at badene i vårt kontor ikke blir holdt ryddig mellom cleanings" er gode fordi ingen navn eller konkrete klager er nevnt, slik at de ansatte ikke vil føle ubehag eller blinket ut.

Skriv klare instruksjoner om hva som skal holdes renere. Hvis du har skitne, våte benkeplater, bør memo spesifikt sier at tellere må tørkes etter at hendene er vasket.

Bruk alltid ordet "please" når du skriver instruksjonene i memo. Ansatte vil reagere mer vennlig når de behandles med respekt.

List opp plasseringen av ulike rengjøring forsyninger. Enkelte arbeidstakere kan ikke vite hvor bedriften holder rensemidler, rensemidler og håndklær. Sørg for at memo inneholder en liste over de rensemidler selskapet holder på hånden og informasjon om hvor du finner dem.

Skriv ned navn og nummer på personen ansatte skal kontakte for å få flere rengjøring forsyninger eller å be om en dypere rengjøring enn de kan forvalte mens på jobb.

Lukk memo med en generell uttalelse om hvordan renslighet påvirker hele kontoret. Ett eksempel kan være å stenge din memo med, "alle ansatte fordeler av å ha en ren, hygienisk miljø å jobbe i. Hjelp oss å yte det miljøet ved å holde kontoret rent bad."

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-en-memo-til-personalet-om-toalett-rommet/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive en memo til dine ansatte
  - 阅 1

  Ordtaket «sette det skriftlig" er en enkel og viktig lærdom for alle som ønsker å opprettholde en vellykket bedrift. En effektiv måte å kommunisere med dine ansatte om et emne er gjennom en velskrevet memo. Enten du leverer via e-post eller trykt kop

 • Hvordan skrive en memo til fil Hvordan skrive en memo til fil
  - 阅 1

  Hvis virksomheten krever at du holder styr på alt fra store detaljer om en klient til tilsynelatende mindre problemer, lære å skrive et notat til fil vil være til nytte for deg. Dette kan hjelpe deg i dag-til-dag virksomhet. For eksempel, hvis en per

 • Hvordan skrive en memo til ens Boss
  - 阅 0

  Skrive et notat til sjefen din kan være en utfordrende oppgave. Dette er en mulighet for deg til å skrive til sjefen din om et bestemt emne som du føler behov for å bli ivaretatt. Det kan være dine funn for en rapport som han har bedt deg om å fullfø