Amopage

Hvordan skrive en konklusjon for PowerPoint-presentasjon

- Views 2
Advertisement

Hvordan skrive en konklusjon for PowerPoint-presentasjon


En PowerPoint-presentasjon eller et annet datagrafikk presentasjon som innebærer en lysbildeserie, må inneholde en overbevisende konklusjon. Konklusjonen til en PowerPoint-presentasjon er svært viktig fordi det rally lytterens oppmerksomhet og hjelper dem å fokusere på den endelige uttalelser. Lage en konklusjon som oppsummerer hovedpunktene og gir en måte for publikum å forske videre inn i tema eller kontakte deg for å få mer informasjon.

Oppsummering av viktige punkter

Gi en kort, kondensert sammendrag av store ideer, synspunkter eller overbevisende argumenter. Målet er å bruke din konklusjon å understreke de mest relevante fakta og meninger - informasjon du vil at lytterne til å huske. Bruk bare en "konklusjon" slide, og sørge for at det er den siste av hele presentasjonen. For å unngå å svekke din konklusjon, ikke sette andre lysbilder etter den endelige lysbildet, anbefaler Carnegie Mellon School of Computer Science. For å unngå lange, tunge setninger, liste opp de viktigste ideene ved hjelp punkter.

Endelige konklusjoner og tolkninger

Forklare på en kort avsluttende uttalelse hvordan du kom til den endelige konklusjoner eller vurderinger og hvorfor dine synspunkter saken, foreslår Duke University Writing Studio. For eksempel, hvis PowerPoint-presentasjonen diskuterer farene forbundet med distrahert kjøring, kan du skrive "Distrahert kjøring, slik som texting, snakker i en mobiltelefon, spise, drikke og ivareta små barn, bidrar til bilulykker. Jeg har argumentert for at sjåføren kurs må understreke viktigheten av å unngå disse fristelsene og lover bør reflektere ikke distrahert kjøring krav."

Diskusjon Spørsmål eller analogi

Ta med en siste spørsmål for diskusjon om din "konklusjon" slide hvis du planlegger å avslutte presentasjonen med publikum engasjement, slik som et spørsmål-og-svar sesjon. Ellers kan du konkludere med en munter spøk - en som passer for publikum og passer tonen og stemningen i presentasjonen - eller en minneverdig analogi eller erfaring, foreslår Bates College Library and Information Services i Maine. For eksempel, hvis PowerPoint-presentasjonen handler om å investere i aksjer og andre verdipapirer i lang tid, kan du bruke Æsops fabel om skilpadden og haren å sende publikum en siste melding.

Kontaktinformasjon

Liste din kontaktinformasjon, slik som din bedrift e-postadresse, slik at publikum kan kontakte deg med spørsmål eller kommentarer om PowerPoint-presentasjonen. Hvis presentasjonen er for en high-school eller college klasse, kan du gi din personlige e-postadresse og mobilnummer, hvis du føler deg komfortabel med å gjøre det. Gi en liste over nettsteder eller ressurser seerne kan konsultere i referanse til emnet, hvis du har gjenværende plass på avsluttende lysbilde.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-en-konklusjon-for-powerpoint-presentasjon/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en god Business PowerPoint-presentasjon
  - 阅 1

  PowerPoint-presentasjoner er ofte brukt i næringslivet. Et nyttig visuelt hjelpemiddel for ledelse presentasjoner og til og med markedsføring presentasjoner, PowerPoint tilbyr visuell interesse til muntlige presentasjoner. Det er også mulig å bruke d

 • Hvordan sette inn grafikk i PowerPoint-presentasjoner
  - 阅 0

  Et bilde kan gi flere detaljer på et øyeblikk enn en tekstbeskrivelse; det legger også visuelle energien. PowerPoint 98/2000 gir en enkel måte å sette inn grafikk i presentasjonene dine. Du trenger Microsoft Powerpoint Bruksanvisning Åpne PowerPoint-

 • Hvordan skrive ut notater i PowerPoint 2007 Hvordan skrive ut notater i PowerPoint 2007
  - 阅 0

  Høyttalere som gir PowerPoint-presentasjoner kan føle seg mer komfortabel foran et publikum når de har merknader til referere til. PowerPoint-programmet har en Notes-panelet funksjon som lar deg skrive viktige detaljer nedenfor hvert lysbilde. Dette