Amopage

Hvordan skrive en god suksesshistorie

- Views 0
Advertisement

Hvordan skrive en god suksesshistorie


Når du er markedsføring av et produkt eller en tjeneste, kan det være vanskelig å overbevise folk om å ta hensyn heller enn bare å tune deg ut. En rask suksesshistorie på din nettside eller annonse umiddelbart kan skape interesse for en tilfeldig observatør ved å gi et eksempel på en person som var ganske fornøyd med det du hadde å tilby. En suksesshistorie, eller en vurdering, kan være en rask avsnitt eller en detaljert gjennomgang. Du kan skrive din egen ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

 • 1

Definer målgruppen før du skriver din suksesshistorie. Skriv ned som den enkelte eller gruppen du serverer er, og hva positiv nytte eller endre produktet eller tjenesten som skyldes for kunden. Bestem over det tidsrom og hvor denne endringen eller fordel fant sted, og hvordan produktet eller tjenesten utført de positive resultatene. Endelig beskrive hvorfor dette produktet eller tjenesten hjulpet kunden.

2

Finn en fornøyd kunde som er villig til å gå på posten ved å nå ut til ditt salgsteam, som skal ha noen kontakter de kan prøve. Få tillatelse fra kunden før du kjører historien.

3

Beskriv med fargerike språk utfordringen kunden står overfor. Diskuter bekymringen kunden trengte adressert, hvorfor det var viktig og hva som ville skjedd hvis problemet ikke ble løst.

4

Detalj handlingen du tok som svar på utfordringen, enten det var med ett produkt eller å ha et profesjonelt team avtale med det eller hva produktet eller tjenesten du tilbyr. Snakk om hvor stort prosjektet var, hva folk det involvert og hva produktet eller tjenesten du brukte, og hvorfor.

5

Forklar hva fordelene brukte reelle og målbare resultater. Beskriv hvordan brukeren dratt nytte av å bruke produktet eller tjenesten. Start med de viktigste fordelene og deretter beskrive eventuelle ytterligere eller ekstra fordeler etterpå.

6

Gi noen bredere perspektiv på slutten av suksesshistorien, forklarer hvordan resultatene er en del av selskapets vekst og merke seg at du har planer om å fortsette å øke i fremtiden. Inkluder detaljer om hva som er neste trinn du planlegger å gjennomføre, hvis det er aktuelt, samt hva dine langsiktige mål er.

7

Vet historien gjennom bedriftens ledelse eller ansatte for å sikre at den formidler selskapets melding på riktig måte, som er nøkkelen til redigeringsprosessen for noen del av skriveprosessen. Mange ganger andre folk vil legge merke til ting som du har gått glipp av.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-en-god-suksesshistorie/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive en Fordeler og ulemper Essay
  - 阅 1

  Hvordan skrive en Fordeler og ulemper Essay. De fleste emner og problemstillinger har fordeler og ulemper. Skrive et essay om fordeler og ulemper ved en sak krever en organisert disposisjon, lister, og velge ett av to formater. Når du skriver et essa

 • Hvordan skrive ut på Shrinky Dink
  - 阅 4

  Shrinky Dinks ble populær på 1980-tallet som et håndverk for barn. Disse krympe plast ark kan nå skrives ut på din egen blekkskriver hjemme og deretter bakt for å lage alle typer håndverk fra fester til smykker. Ikke lenger er dette magiske produktet

 • Hvordan skrive en medisinsk rapport
  - 阅 6

  Hvordan skrive en medisinsk rapport. Det finnes mange forskjellige typer av medisinske rapporter, skrevet av forskjellige grunner. Hvis du jobber i helsevesenet, må du ofte skriver medisinske rapporter. Du kan også trenge å vite hvordan du skal skriv