Amopage

Hvordan skrive en god papir Raskt og likevel få en A

- Views 0
Advertisement

Hvordan skrive en god papir Raskt og likevel få en A


Alle har som én natt når de må skrive et essay for klassen neste dag og har ingen anelse om hvor du skal begynne. Disse tipsene vil hjelpe deg å skrive et godt papir på kortere tid, og likevel få en god karakter!

Du trenger

Penn og papir

eller datamaskin

Bruksanvisning

Hvis du har flere papir emner å velge mellom, velge en som du har mest meninger om eller kunnskap om. Dette vil holde dine ideer flyter fritt, uten å måtte lete opp mye informasjon

Vær oppmerksom på ting du har understreket eller kommentert i lesing. Å lese disse vil minne av dine første tanker om emnet, og friske opp tankene. Også re-lese noen forelesningsnotater som du har om emnet.

Lag en kort oversikt over papiret. Sørg for at du notere ned de viktigste punktene, og har et godt inntrykk av organisasjonen, da dette vil holde deg på sporet. Skriv ned noen sitater du ønsker å bruke.

Begynn å skrive. Gjør din introduksjon veldig bra, så dette er hva griper oppmerksomheten til leseren. I tillegg har mange mennesker ofte føler at når de etablere sin papiret det er vanskelig å endre ting, selv om de ikke liker retningen som det går.

Hold deg til din disposisjon! Det er lett å komme uorganisert og bli ulogisk når du har dårlig tid. Føl deg fri til å utdype og inkludere nye ideer, men sørg for at de gir mening i strukturen på papiret. I tillegg må du ikke tar for mange pauser og gjøre arbeidet ditt område hyggelig, men ikke forstyrrende. Hold flyten i gang!

Skriv en god konklusjon og avsluttende avsnitt, for å sementere dine ideer og gyldigheten av papiret i leserens sinn. Bind ting sammen, og ikke skape nye løse ender ved å få altfor ordrike.

Korrekturleses og proof-lese igjen neste dag hvis du kan. En frisk outlook vil tillate deg å se ting du savnet før.

Slå på papiret, og få en god karakter! Kontroller at du har skrevet ut alle sidene og en bibliografi hvis du trenger en.

Hint

Bruk dine første inntrykk å veilede dine senere ideer

Vær oppmerksom på hva som ble sagt i klassen

Korrekturlese med et friskt blikk på papiret

Ikke avbryt flyten ved å ta for mange pauser

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-en-god-papir-raskt-og-likevel-fa-en-a/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive en referanse Paper
  - 阅 0

  Forskning papir skriveferdigheter er viktig for å utvikle seg, spesielt hvis du har planer om å gå til college. Enhver student eller akademiker vil fortelle deg at når du er i college, må du skrive papirer. Selv om du velger ikke å gå på college, kan

 • Hvordan skrive en bachelorCapsTone Paper Hvordan skrive en bachelorCapsTone Paper
  - 阅 0

  Mange bachelorutdanningene krever at studentene skrive en hjørnestein papir under sitt siste semester av skolen. Dette papiret ofte avgjør studentenes sjanser til å delta gradsstudier og er en lang og vanskelig papir for å fullføre. Noen høgskoler ti

 • Hvordan skrive en teknisk papir
  - 阅 0

  For å skrive en teknisk papir krever en forståelse av å skrive pedagogisk. Tekniske papirer målrette en bestemt målgruppe for å gi instruksjon på å fullføre en jobb eller oppgave. Tekniske papirer inkluderer monteringsanvisning, forretnings reiseguid