Amopage

Hvordan skrive en god første Grader for andre klasse

- Views 2
Advertisement

Hvordan skrive en god første Grader for andre klasse


Mens du nyter en sommer fri fra skolen med din tidligere første-grader, ta litt tid til å hjelpe ham å få et forsprang på andre klasse.

Du trenger

Konsekvent og kjent arbeidsplass i hjemmet

bøker

Grunnleggende forsyninger som blyant, papir og fargestifter.

Klokke

Mynter: Half dollar, kvartal, krone, nikkel og krone

Bruksanvisning

 • 1

Lær barnet ditt å skrive sin første og siste navn korrekt og tydelig ved hjelp av passende store og små bokstaver.

2

Hjelp barnet ditt med å lære å lese og skrive hennes hjemmeadresse og telefonnummer.

3

Sørg for at barnet kan lese de første 100 grunnleggende syn ord. Mange gratis listene kan bli funnet på Internett. Bruk din favoritt søkemotor og skriv inn "gratis sightword lister." Noen nettsteder tilbyr sorterte lister ved klassetrinn.

4

Øv med barnet slik at han kan skrive tallene til 100, samt telling av 2s, 5s og 10s med liten innsats.

5

Lær barnet ditt å fortelle tid til time og en halv time på både digitale og analoge klokker.

6

Øv med barnet ditt til han kan fortelle navnene og verdiene til følgende mynter: halv dollar, kvartal, nikkel, krone og øre.

7

Sørg for at barnet kjenner ukedager og måneder av året i orden, og kjenner inneværende måned og år.

8

Hjelp barnet øve addisjon og subtraksjon fakta til 10. Hvis fakta ikke blir lagret, bør barnet vet om noen måte å løse dem ved hjelp av en lærd strategi, et tall linje eller en annen måte enn ved å telle på fingrene.

9

Les sammen med barnet ditt. Jo mer eksponering for bøker et barn blir, jo bedre han er på å lese og forstå. En av de største gavene du kan gi barnet ditt er din tid og en god bok å lese igjen og igjen.

10

Sørg for at barnet kan fortelle om noe hun gjorde i løpet av sommeren. De fleste lærere vil kreve elevene til å huske eller skrive ned et arrangement eller en aktivitet de husker å gjøre. "Ingenting" og "jeg vet ikke" er sjelden akseptable svar.

Hint

Bli kjent med standardene for staten og ditt distrikt.

Spør ditt barns første klasse lærer om det er noen ressurser, nettforbindelser, forslag hun kan ha, eller arbeid som kan gis for å forbedre ditt barns sommer læring.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-en-god-forste-grader-for-andre-klasse/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive ned dine sykepleier grader
  - 阅 0

  Det er mange forskjellige sykepleier grader. Variasjonen stammer fra samme type grad (knytte, bachelor, master- ir doktorgrad) og universitetet gi de grader. Når du har fullført sykepleierskolen, det er da lisensiering eksamen. Når har sykepleier lis

 • Hvordan skrive et forslag om å undervise en klasse
  - 阅 0

  Det er mange tradisjonelle og utradisjonelle fag å undervise i skoler og andre utdanningsinstitusjoner i dag. Avhengig av motivet du ønsker å lære, skape et forslag om å undervise klassen kan kreve å forske på de krav til skolen og undervises. Når du

 • Hvordan skrive en litterær essay i 6. klasse Hvordan skrive en litterær essay i 6. klasse
  - 阅 0

  Skrive en litterær essay i sjette klasse er en ganske grei prosess som tar bare et par timer å fullføre. I ungdomsskolen, elever tradisjonelt bruker fem ledd essay format, som er organisert som følger: en introduksjon ledd tre kroppen avsnitt og en k