Amopage

Hvordan skrive en Friendship dikt

- Views 0
Advertisement

Et vennskap dikt er en av de beste gavene du kan gi din venn. Det koster nesten ingenting, men følelser og dyptfølt innsats involvert er uten en pris. Poesi er ikke lett å skrive, og du må kanskje jobbe med det for å oppnå nøyaktig effekten du ønsker. Hvis det springer ut av en ærlig sted, men - med kvalitetene til din venn fremst i tankene dine - så det ikke kan hjelpe, men reflektere de gode følelsene du bærer for ham.

Du trenger

Penn og papir

Bruksanvisning

Tenk om kvalitetene til din venn som du ønsker å forklare på i diktet. Tradisjonelt dikt av denne typen fokus på fysiske kvaliteter, men du kan fokusere på hva du vil - pålitelighet, intelligens, følelse av moro, lidenskaper og alt annet som kommer til hjernen.

Kata dine følelser om din venn i en serie av ord og uttrykk. Disse vil være byggesteinene i diktet, som du vil basere hele strukturen. Du ønsker kanskje å velge dine ord med diktets rim eller meter i tankene, men det er ikke nødvendig.

Bestem meter og strukturen i diktet. Du kan velge fra en eksisterende type dikt for å organisere det (for eksempel sonett eller haiku), eller vedta en frie vers dikt. Gjør deg kjent med linjer, bøyninger og stavelser som brukes i din valgte type, og begynne grubler på hvordan dine valgte ord kan plasseres i den.

Planlegg ut bruken av poetiske enheter som rime ordninger, allitterasjon og repetisjon. De bidrar med strukturen av diktet. Pass på at du ikke overvelde de underliggende følelser med dem, ellers diktet vil føle seg altfor mekanistisk.

Skriv ut et utkast av diktet, med fokus på de beslutningene du gjorde i trinn 2, 3 og 4. Ikke bekymre deg om å gjøre det perfekt med en gang. Bare få det ned på papiret i en gjenkjennelig form.

Revidere og redigere dikt, polering eventuelle grove lapper til du er fornøyd med resultatene. Hvis du har noen du stoler på, kan det være lurt å la ham lese diktet og gjøre nyttige forslag.

Presenter din dikt til din venn, og se på henne mens hun leser den.

Hint

Under revisjoner, lese diktet høyt flere ganger for å se hvordan den ruller av tungen. Poesi er ofte laget for å bli talt og høre det høyt lar deg identifisere sin strukturelle forsvarlighet.

Prøv å lagre den mest dyptgripende og interessant detalj om din venn for slutten av diktet. Det gir en god finish og en sterk følelse av nedleggelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-en-friendship-dikt/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive en kort dikt Hvordan skrive en kort dikt
  - 阅 0

  Poesi representerer en av de mest tilgjengelige former for skriving. Skrive en langformat dikt krever et nivå av dyktighet, men å skrive korte dikt kan gjøres ved en poet prisvinner eller en sjette klasse student. Enten det består av noen få setninge

 • Hvordan skrive en romantisk dikt Hvordan skrive en romantisk dikt
  - 阅 0

  Når kjærligheten er i luften du vet ordet av det, og en fin måte å uttrykke din kjærlighet til noen andre er ved å skrive et romantisk dikt for dem. Poesi kan fange de hart, løfte seg ånd og berøre de sjel. Prosessen med å skrive en romantisk dikt ka

 • Hvordan skrive en kort dikt om en bok Hvordan skrive en kort dikt om en bok
  - 阅 0

  Skrive en kort dikt om en bok er en effektiv måte å oppsummere et emne, tema eller tegn på en kunstnerisk måte. Poesi er beskrivende og følelsesmessig, slik at du kan fokusere på elementer i boken som inspirerte, fascinert eller flyttet deg. Du vil i