Amopage

Hvordan skrive en Freestyle Poem

- Views 2
Advertisement

Hvordan skrive en Freestyle Poem


Det flotte med freestyle (frie vers) poesi er at det frigjør forfatteren fra å fokusere på meter og rim. Det er ikke å si disse elementene er ikke til stede i freestyle dikt. Som navnet tilsier, er alt mulig når du skriver en freestyle dikt. Hvis du er vant til å jobbe i en struktur kan du finne freestyle mer utfordrende, men for de som er nye til poesi skriving freestyle kan være en frigjørende måte å komme inn poetisk uttrykk.

Bruksanvisning

Idédugnad for emnet ideer. Et dikt kan fortelle en historie eller bare forholde følelser. Med en freestyle dikt, har du flere muligheter for historiefortelling fordi rammen av rim og meter ikke er til stede, noe som gjør det mulig å være mer åpne med lengden og struktur av poesi linjer.

Ta kontakt med en synonymordbok for å finne uvanlige eller andre ord enn det vanlige for hva du vil si. Siden du ikke vil få lesernes oppmerksomhet med kreative rim (selv om du kan rime hvis du velger), må du hjul dem med skjønnheten av språk og originalitet av historien diktet forteller.

Strukturere freestyle dikt i henhold til innholdet. Selv freestyle krever ingen spesiell struktur, kan innholdet av et dikt diktere en struktur. Hvis din historie har mange fasetter, skille dem i strofer, med hver strofe forteller en frittstående del av historien. Hvis du har en kort dikt som følger en tankerekken, unngå de tradisjonelle strofer og skrive en tekstblokk.

Eksperimentere med visuelle elementer hvis de kan bidra til å bringe budskapet om poesi ut mer tydelig. Et eksempel på visuell eksperimentering er å skrive et ord med alle andre forbokstav for å illustrere oppturer og nedturer i en følelsesmessig karakter. Overdreven bruk av Prikkene betyr ødelagte tanker eller usikkerhet.

Skriv med det utstyret som i andre poetiske former. Metaforer, lignelser og andre litterære enheter hente ut budskapet om diktet. Igjen, siden dette er frie vers du ikke er pålagt å bruke billedspråk, men disse enhetene gi leserne noe å fokusere på hvis diktet mangler et rim ordningen eller metered vers.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-en-freestyle-poem/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive en Triplet Poem
  - 阅 0

  Den lett Diktet består av et enkelt vers i tre linjer. Rim ordninger og stavelse teller avviker med de enkelte dikt. Som poet, har du en enorm mengde frihet med triplet diktet. En lengre dikt kan lages ved å sette sammen flere enkelt triplet dikt, en

 • Hvordan skrive Teacher Retirement Poems
  - 阅 0

  Er det spesielle lærer i livet ditt med pensjon? I så fall kan det være lurt å lage lærer pensjonisttilværelse dikt for å feire anledningen. Likevel, hvordan skriver du lærer pensjonisttilværelse dikt hvis du er ny på poesi verden? Det er der trinnen

 • Hvordan skrive et spørsmål Poem Hvordan skrive et spørsmål Poem
  - 阅 0

  Spørsmål poesi er en stil av poesi som har spørsmål etter spørsmål, og skaper en dramatisk effekt. Ifølge Skriv Works, kan spørsmålene være alvorlige, som "Hva er meningen med livet?" Eller, kan spørsmålene være dumt, som "Hva er din favori