Amopage

Hvordan skrive en føderal jobbsøknad Narrative

- Views 0
Advertisement

Hvordan skrive en føderal jobbsøknad Narrative


Den føderale jobbsøknad prosessen er ofte en omfattende en. Selv om mange føderale stillinger ikke krever et følgebrev, kan enkelte mer konkurransedyktige stillinger krever at du skrive en fortelling eller KSA brev i tillegg til din søknad og CV. KSA (kunnskaper, ferdigheter, evner) er i utgangspunktet en føderal følgebrev som beskriver din erfaring, kommunikasjonsferdigheter og generelle egnethet for stillingen. Når innsendt, vil KSA narrative scores og rangeres med andre søkere. The Human Resource Office vil da avgjøre hvem som er "best kvalifisert".

Bruksanvisning

 • 1

Gjennomgang stillingsannonser grundig og nøye for å finne ut hvordan dine kunnskaper, ferdigheter og evner passer inn med de store oppgaver hver posisjon. Se opp for søkeord eller buzzwords som vises ofte gjennom stillingsbeskrivelsen. Også sirkel eller fremheve enkelte KSA faktorer i kunngjøringen som passer deg. Indikerer konkrete KSA faktorer, søkeord og buzzwords vil gi fortellingen fokus samt et konkurransefortrinn.

2

Samle informasjon som støtter dine kunnskaper, ferdigheter og evner. KSA faktorer kan omfatte yrkeserfaring, relevante kurs, frivillig arbeid, sertifiseringer og hobbyer. Kategorisere disposisjonen med egne seksjoner for kunnskaper, ferdigheter og evner.

3

Komponere hvert avsnitt for å demonstrere proaktiv opplevelse. Du kan strukturere hvert avsnitt ved hjelp av kontekst, Challenge, Action Resultat (CCAR) modell. For eksempel kan du svare "Evne til å bygge nettverk med alle nivåer av personell" ved å beskrive trinnene i en situasjon hvor du løst en tvist med en overlegen på vegne av en underordnet.

4

Fylle ut og sende inn KSA fortelling på en riktig måte.

Hint

Vær konsis i fortellingen. Fortelle så mye om deg selv i så få ord som mulig.

Søkeord og buzzwords er spesielt effektive i å fange ansette manager oppmerksomhet.

Som ansette ledere scorer din erfaring utelukkende på KSA fortelling, må du sørge for at KSA er saklig og grammatisk korrekt, og formidler fokusere mens demonstrere entusiasme. Med andre ord, investere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-en-foderal-jobbsoknad-narrative/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive en god jobbsøknad Hvordan skrive en god jobbsøknad
  - 阅 0

  Landing en drømmejobb er aldri lett. Hvis det er en drømmejobb for deg, sjansene er det er en drømmejobb for andre også. Å skrive en god jobbsøknad er fortsatt det viktigste aspektet ved bruk av en jobb. Bekymre deg for et intervju hvis du blir tilbu

 • Hvordan skrive ut en jobbsøknad Hvordan skrive ut en jobbsøknad
  - 阅 0

  Etter hvert som flere selskaper flytter til online søknadsprosesser, og vite hvordan du skriver ut en elektronisk søknad er en viktig jobb søk dyktighet. Noen programmer kan lastes ned som PDF-fil, og deretter skrives ut fra datamaskinen. Andre, deri

 • Hvordan skrive en jobbsøknad E-post Hvordan skrive en jobbsøknad E-post
  - 阅 0

  En jobbsøknad e-post, kombinert med en offisiell søknad og CV, er en refleksjon av en arbeidssøker kompetanse, profesjonalitet og erfaring. Med mange arbeidsgivere som mottar søknader via e-post i stedet for eldre metoder, for eksempel faks eller van