Amopage

Hvordan skrive en Fitness Rapporter

- Views 0
Advertisement

Treningsrapportene er den amerikanske marinens måte å holde styr på, og vurderer hvordan en offiser passer i hans eller hennes posisjon eller rang. Også kalt "Fitreps," disse rapportene er en av de viktigste dokumentene en offiser noensinne vil skrive eller motta, og får det punktet over til en vurdering bord bør være topp prioritet som et overordnet offiser skrive en for en underling. Heldigvis, å vite hva gjennomgangen styret vil være på jakt etter vil ta presset av.

The Rough Draft

Brainstorm. Tenk på hvert utsagn eller handling, gode og dårlige, sagt eller utført av offiseren om hvem du skriver.
Skriv disse (gode og dårlige) ord og handlinger ned. Rekkefølgen og ordlyden er ikke viktig på dette punktet. Få dine tanker ned så raskt som mulig for ikke å glemme noe viktig.

Avgjør om du ønsker å fokusere på det gode eller dårlige i Fitrep og om du vil anbefale en forfremmelse. For noen høyere offiserer dette er et lett valg, som man kunne glaringly oppveier den andre.

Velg hvilke punkter om vedkommende du ønsker å inkludere i rapporten. Har han eller hun starte et nytt program? Lede en gruppe av seilere gjennom en vanskelig øvelse med letthet og effektivitet? Eller gjør den personen viser en sjokkerende mangel på initiativ og / eller lederevner?

Skriv din åpning rapport uttalelse. Bruk maksimalt tre korte, men kraftige setninger til levner ingen tvil i hodet av gjennomgangen styret hvilken vei din mening lener.
Bruk kuler til å skrive fem til syv viktige punkter om offiseren. Hvis din anbefaling er for opprykk til en høyere rang eller til en lederposisjon, sørg for at alle poengene dine støtter den anbefalingen. Bruk de sterkeste eksemplene (gode eller dårlige) som du kjenner.

Utkast til avsluttende uttalelse. Denne uttalelsen bør være en oppsummering av hva du ønsker å gjøre kjent for gjennomgangen styret. Som din åpning uttalelse, bør den avsluttende uttalelsen være bare to-tre setninger.

The Final Draft

Korrekturlese og redigere ditt åpningsinnlegg. Inneholde navn og rang av sjømann du skriver om, og sørge for at det er ingen tvil om at du føler deg positivt om ham eller henne. Gjør disse to eller tre setninger i form av et justert avsnitt.

Forkorte, kondensere og skrive din viktigste punktene. Omorganisere dem med de sterkeste poeng første. Husk gjennomgangen styret vil ikke lese din Fitrep intenst eller søker etter de beste delene, så ikke spar det beste til sist!

Korrekturlese og skrive din avsluttende uttalelse. Oppsummere og kjøre hjem din anbefaling. Dette bør også være i form av et avsnitt.

Skriv din kondisjon rapporten. Begrunn åpning og lukking uttalelser i punkt form, og liste opp dine fem til sju poeng som kuler. Sørg for å inkludere sjømann navn og rang på toppen av rapporten også. Det vil gjøre noe godt å anbefale "denne unge damen" for å bli forfremmet hvis gjennomgangen styret ikke vet hvem hun er.

Skriv ut rapporten. Rapporten skal være underskrevet og deretter sendt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-en-fitness-rapporter/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive en medisinsk rapport
  - 阅 7

  Hvordan skrive en medisinsk rapport. Det finnes mange forskjellige typer av medisinske rapporter, skrevet av forskjellige grunner. Hvis du jobber i helsevesenet, må du ofte skriver medisinske rapporter. Du kan også trenge å vite hvordan du skal skriv

 • Hvordan skrive en Bli Rapporter Hvordan skrive en Bli Rapporter
  - 阅 0

  Starte en ny jobb kan være så frustrerende som å søke på jobber, men det finnes måter å gjøre akseptere en jobb mindre stressende. Etter en arbeidsgiver har formelt akseptert deg til selskapet, bør du skrive en aksept brev. En aksept brev, eller bli

 • Hvordan skrive en Architectural Rapporter Hvordan skrive en Architectural Rapporter
  - 阅 1

  En arkitektonisk rapporten beskriver eksisterende tilstand og kode etterlevelse av en bygning, sitt nettsted, og dens systemer. Den består av bilder og skriftlig materiale som dokumenterer forfatterens stedet bygningskontroll og analyse av lokale byg