Amopage

Hvordan skrive en Business Start-Up Plan for Child Care Home-Based

- Views 0
Advertisement

Før du åpner ditt hjem for å ta vare på barn, bør du lage en business start-up plan. Denne planen bør inneholde dine grunner for å ville starte en hjemme-baserte barnevernet, overhead og oppstart kostnader, dag-til-dag operasjoner, og anslått årlige inntekter. Å ha en forretningsplan vil gjøre implementere hver fase av virksomheten din enklere, slik at du kan konsentrere deg om å gi god behandling.

Du trenger

Barnehage sertifikat eller lisens

Utstyr estimater eller kvitteringer

forsikring dokumentasjon

Hvordan skrive en Business Start-Up Plan for Child Care Home-Based

Forskning lokale og nasjonale lover og regler som gjelder for hjemmebasert barnevern. Du må kanskje få en lisens eller sertifikat for å drive virksomheten. Du må kanskje også å øke ditt hjem eierens forsikring, søke om ansvarsforsikring og komplett førstehjelpskurs.

Lag en liste over kostnadene forbundet med å starte et hjem barnepass virksomhet. Kostnadene kan omfatte:
-business / ansvarsforsikring
-merket
-Utstyr (barnestoler, baby korrektur elementer, Cribs, tepper, leker, renhold forsyninger)
-mat
-labor (hvis ansette medarbeidere)
-markedsføring

Bryte din forretningsplan i seksjoner som:
-child omsorg formålsparagraf
dagers-til-dag operasjoner
-overhead og oppstartskostnader (utstyr, arbeidskraft, forsikring, sertifisering, mat, markedsføring)
-transportkostnader
-projected årlige inntekter

Ta med dine grunner for å starte et hjem barnehage og hva du forventer av din virksomhet i Child Care Mission Statement delen. Dette bør være den første delen av din forretningsplan. Beskriv noen utdannelse, erfaring og forventninger du har som vil hjelpe deg å gi den beste omsorg for barn.

Beskriv dag-til-dag driften av hjemme-baserte barnehage. Lag en plan som inkluderer fôring ganger, lur tid, spille ganger, og drop-off og pick-up ganger. Du kan inkludere en liste over potensielle aktiviteter, utflukter og andre ting du har tenkt til å gi.

List alle faste utgifter til drift av hjemme-baserte barnehage. Inkluder oppstart eller engangskostnader. Hvis du skal sørge for transport til skolen eller bussholdeplasser for barn i skolealder, beregne hvor mye dette vil koste i gass og kjørelengde på bilen din.

Beregn potensielle inntekter for året i den siste delen av oppstart forretningsplan. Bestem hvor mye du skal ta betalt for dine tjenester. For eksempel kan du betalt per time eller uke. Du kan ta forskjellig betalt for spedbarn versus barn i skolealder. Bestem timer av virksomheten, betalingsplan, og om du ønsker å delta i offentlige kupong programmer som hjelper foreldre betale barnepass kostnader.

Hint

Opprette en forretningsplan kan hjelpe deg å planlegge for kostnadene forbundet med å starte og opprettholde en lønnsom hjemme-baserte barnehage.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skrive-en-business-start-up-plan-for-child-care-home-based/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive en Business Case Risk Plan
  - 阅 0

  En business case risiko plan er en seksjon i en forretningsplan som beskriver risikoen forbundet med å drive virksomheten i spørsmålet. Den risikoen delen presenterer risikoen i form av saker, slik at for risiko og problemer med å bli markert. Ved å

 • Hvordan skrive en Business Krav Hvordan skrive en Business Krav
  - 阅 0

  Skrive en virksomhet kravet krever at du tenker nøye, steg-for-steg, gjennom hva du er i ferd med å gjøre, som vil være involvert, og som vil gjøre det i løpet av produksjonsprosessen. Denne artikkelen vil bruke eksempelet med en statechart å vise hv

 • Hvordan skrive en ansatt Career Development Plan Hvordan skrive en ansatt Career Development Plan
  - 阅 0

  Hvordan skrive en ansatt Career Development Plan. Skriv en ansatt Career Development Plan for hver av dine ansatte til å støtte deres karriereveier. Lag planen som en mal og deretter oppfordre alle veiledere til å fullføre planen i forbindelse med si