Amopage

Hvordan skjære tynne kryssfiner

- Views 0
Advertisement

Cutting tynn kryssfiner er et vanskelig prospekt siden det har en tendens til å splintres veldig enkelt. Du kan klippe kryssfiner som er 1/4 tommers tykke ved å følge et par enkle regler, og det vil redusere mengden av fliser seg. Elementene du trenger vil være tilgjengelig rundt hjemmet.

Du trenger

Rett kant

maskeringstape

Sirkelsag

Fin tann sagblad

Bruksanvisning

 • 1

Mål styret å finne ut hvor kutt må gjøres. Marker hvor kuttet vil bli gjort.

2

Fest et lag av maskeringstape på hver side av kryssfiner. Tegne linjen på båndet.

3

Slå på sagen og sakte nærme linjen hvor du skal kutte. Du kommer til å ønske bladet roterer med så fort en hastighet som mulig. Dette vil gjøre for en renere kutt. Fjern maskeringstapen når kuttet er fullført.

Hint

Det hjelper med kutt hvis en annen person holder den enden som vil bli forkastet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skjaere-tynne-kryssfiner/ "

相关文章!
 • Hvordan skjære tynne plast ark
  - 阅 2

  Du kan enkelt skjære tynne plastplater mindre enn 1/16 tomme (0,063) tykk med et verktøy kniv. Harder klar plast som polykarbonat kan kreve flere passeringer med en kniv, men resultatet vil bli et rent kutt ferdig kant med ingen chips eller sprekker.

 • Hvordan skjære tynne Wood
  - 阅 0

  Tynn tre er generelt klassifisert som en hvilken som helst tykkelse i henhold til 1/8 av en tomme. Disse små biter av tre kan brukes til å skjule dårligere kvalitet ramme boards. Thin tre eller finer kan være dyrt. Vanligvis disse skogene er skrellet

 • Hvordan skjære tynne håret i en bob frisyre Hvordan skjære tynne håret i en bob frisyre
  - 阅 0

  En bob frisyre forvandler korte utseende som vanligvis finnes på kvinner. Imidlertid kan en mann også ha en bob frisyre. Lengden på denne spesielle frisyre varierer avhengig av dine personlige preferanser. Håret er klippet rett over alt fra like over