Amopage

Hvordan Skin Beskytt kroppen?

- Views 0
Advertisement

Skin Makeup

Huden er det største organet i menneskekroppen. Den består av to lag, en ytre nivå referert til som epidermis og et lag nedenfor kalt dermis. Overhuden er den ytre og mer beskyttende av de to, og dermis består av kollagen og fiber og opprettholder et nettverk av blodårer, røtter for håret, kjertler og utvidelser av det indre nervesystemet.

Det er også et ytre belegg på det ytre lag er kjent som stratum corneum. Dette laget er sammensatt av store plater av protein (kalt keratin) og døde hudceller. Stratum corneum har en tykkelse på grunnlag av den aktuelle kroppsdel ​​behov for beskyttelse. For eksempel palmer i hendene (på grunn av gripende) og fotsålene (på grunn av gang) har tykkere lag av stratum corneum enn ansiktet. Den corneum kan bestå av opptil 15 lag av døde celler.

I sin natur, hudceller er kortvarig, noe som resulterer i et beskyttende deksel som alltid forfriskende seg selv. Omtrent 30 000 hudceller dør hvert minutt på dagen, bare for å bli erstattet av nye.

ekstern Protection

Huden beskytter kroppen fra mange ytre krefter. Det er kroppens opprinnelige vakt mot bakterier og andre agenter på infeksjon (toksiner, skadelige væsker og gasser), hvorav de fleste ikke er i stand til å trenge inn i den tette utformingen av huden og infiltrere organene nedenfor; de er fanget på overflaten. Huden beskytter kroppen mot eksponering for ultrafiolett lys. Mens for mye UV-lys vil skade den, huden er i stand til å håndtere solens stråling og forsvinner, og reflekterer energien.

intern Beskyttelse

Hud tjener også til å inneholde organer og andre deler av kroppen. Huden er mye som en sekk (befestet av bein og muskler) holde innholdet tight og i orden. Skin tjener også til å dempe organer, muskler og bein mot støt, daglig slitasje og overeksponering for temperaturer. Som kroppen og dens interne systemer er utsatt for sterk varme eller kulde, er det huden som svetter eller holder på varmen til å styre klimaet og vedlikeholde alt som finnes innenfor.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skin-beskytt-kroppen/ "

相关文章!
 • Hvordan å beskytte personvernet lover på arbeidsplassen
  - 阅 0

  Personvernlover som gjelder på arbeidsplassen er vage og faller inn under rettighetene til privatliv som enkeltpersoner har krav på under personvernloven. The Electronic Communications Privacy Act dekker arbeidsplassen personvern spesielt. Det er man

 • Hvordan Polyuretan Beskytt Wood? Hvordan Polyuretan Beskytt Wood?
  - 阅 5

  Hvordan Polyuretan Beskytter Wood Tre er porøs, noe som betyr at det kan absorbere fuktighet. Når tre absorberer fuktighet, blir den skadet. Fuktskader kan føre til syns feil, fordreining og råte. En polyuretan belegg er et porøst beskyttende belegg.

 • Hvordan Whales Beskytt gjøre sitt Young? Hvordan Whales Beskytt gjøre sitt Young?
  - 阅 0

  Whales beskytte ungene sine ved å reise i pods av flere, der den voksne hvalene er i stand til å se alle kalvene i gruppen. Finn ut hvordan hval beskytte ungene sine fra spekkhoggere og hvalfangsten med informasjon fra en erfaren akvarist i denne gra