Amopage

Hvordan skille rustne Pipe Fittings

- Views 0
Advertisement

Hvordan skille rustne Pipe Fittings


Rørkoplinger små, runde metallstykker som forbinder rør eller slange, slik at seksjoner av rør som skal skjøtes. Noen ganger kan en fitting må fjernes for å reparere en lekk rørledning eller erstatte et rør. Dersom inventar har rustet, de er vanskeligere å fjerne. Fordi de fleste rør håndtere vann eller damp, er det en sterk sannsynlighet for rustdannelse. Det finnes noen effektive metoder for separering av rustne rør fittings.

Du trenger

tørkepapir

Mineralolje

kommersiell smøremiddel

Hammer

2 rørtenger

Bruksanvisning

Skjær av strømmen av vann eller damp (eller hva strømmer gjennom rørene du ønsker å jobbe på).

Anvende et smøremiddel slik som mineralolje til hvilken rørtilpasning og til forbindelsesrøret, ved anvendelse av et papirhåndkle. Smøremidlet bløtgjør enhver herdet rust på rørene. For omfattende rust, bruker Trinn 3 i stedet.

Påfør en kommersiell smøremiddel som Væske Wrench, WD-40 eller PB Blaster, antyder Hardware nettstedet Mr.. Spray på en av disse smøremidler, og vent noen minutter.

Hit rørlegging med en hammer eller en rørtang for å løsne den opp. Hit litt hardere hvis rust er vanskelig.

Plasser en rørtang på røret montering. Plasser en annen rørtang på forbindelsesrøret. Flytt nøkler i motsatte retninger samtidig, foreslår På House nettstedet, for å gi innflytelse til å bryte ut og skille rør og montering.

For virkelig sta rustede rørdeler, gjelder mer smøremiddel til røret og beslaget og vente 15 til 20 minutter. Deretter bruker de to rørtenger på nytt som beskrevet i trinn 5.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skille-rustne-pipe-fittings/ "

相关文章!
 • Hvordan skille PVC Pipe med en varmepistol Hvordan skille PVC Pipe med en varmepistol
  - 阅 0

  PVC-rør er ofte brukt for avløp vann linjer og kloakknettet i hjemmet ditt. Når to rør er bundet sammen for å lage en lengre rør, de er limt sammen med et klebemiddel. Hvis du noen gang trenger å skille disse rørene for å fullføre vedlikehold, må du

 • Hvordan koble Union Pipe Fittings Hvordan koble Union Pipe Fittings
  - 阅 0

  Stålrørledninger - enten gass eller galvanisert vanntilførselen - installeres seksjon for seksjon, som starter ved kilden og slutter ved apparatet. Følgelig, hvis en rørseksjon i midten av linjen har til å bli fjernet, alle andre rørseksjoner mellom

 • Hvordan skille gjengrodde Hostas Hvordan skille gjengrodde Hostas
  - 阅 0

  Hostas er vakre store leafed planter som overrasker deg ved å skyte blomster rett opp gjennom sine klynger. hvis Hostas er ikke lenger blomstring eller ser så godt som de vant til, kan det være på tide å tynne dem ut. Store klynger fortrenge hverandr