Amopage

Hvordan skifte olje Pan Gasket på en 4,3 Blazer

- Views 0
Advertisement

Hvordan skifte olje Pan Gasket på en 4,3 Blazer


En 4,3 Blazer er en Chevy Blazer lastebil med en 4,3-liters V6-motor. Oljepannen er plassert på undersiden i midten av motorblokken. Bunnpannen pakning vil være mellom motorblokken og i bunnpannen på bunnpannen kant. Bunnpannen pakningen tetter bunnpannen til motoren og stopper motoren olje fra å lekke, mens motoren er i gang. Hvis du oppdager olje lekker rundt kantene av bunnpannen, er det viktig å erstatte pakningen for å beskytte både din investering i Blazer og miljø.

Du trenger

jekk

Jack stativ

Drain pan

Ratchet

5/8 tommer kontakten

Flat skrutrekker

utskifting pakning

Bruksanvisning

Løft fremre høyre side av Blazer med jack og hvile den på en jack stand. Plasser en dreneringspanne under tappepluggen bunnpannen, og deretter fjerne pluggen ved hjelp av sperreanordningen sett. Tøm oljen i dreneringspanne.

Bytt ut pluggen til bunnen av bunnpannen og skru pluggen til den sitter godt. Fjern boltene fra rundt bunnpannen med skralle sett og trykk på siden av bunnpannen før det kommer av motorblokken.

Skrap bunnpannen pakning av oljepannen ved hjelp av skrutrekkeren. Sørg for at alle pakningen er fjernet. Plasser det nye bunnpannen pakningen på kanten av bunnpannen og erstatte bunnpannen til bunnen av motorblokken.

Sett i boltene til kanten av bunnpannen. Stramme til boltene i et X-mønster til 41,9 fot-pounds ved hjelp av en momentnøkkel. Fjern dreneringspannen fra under Blazer. Hev Blazer med jack og fjern jekkfoten. Senk Blazer til bakken.

Hint

Når du endrer bunnpannen pakningen, bør du skifte olje og oljefilter for å sikre at motoren holder seg i riktig løpende rekkefølge.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skifte-olje-pan-gasket-pa-en-4-3-blazer/ "

相关文章!
 • Hvordan skifte olje Pan på en F250 Hvordan skifte olje Pan på en F250
  - 阅 0

  Hvis du har en skadet eller ødelagt bunnpanne på Ford F250, kan det føre til at motoren lekker olje. Pannen skader er ofte forårsaket av påvirkning fra vei rusk eller off-road kjøring. Med riktig verktøy og god arbeidsplass, kan du installere en ny b

 • Hvordan skifte olje på en Honda HS622 snøfreser
  - 阅 34

  Alle som har måttet måke uendelige hauger av snø vil være enige i at det er ikke en hyggelig opplevelse. Heldigvis snøfresere tilby et sårt tiltrengt alternativ for millioner av mennesker over hele landet som lever i iskalde værforhold. Sørge for at

 • Hvordan skifte olje på en Dyna Wide Glide Hvordan skifte olje på en Dyna Wide Glide
  - 阅 13

  For mange er et oljeskift strengt domenet til fagfolk. Dessverre er dette ikke alltid et billig alternativ, spesielt for Harley-Davidson eiere. En rutinemessig oljeskift kan koste i nabolaget av $ 80, og hvis det gjøres med anbefalte intervaller, kan