Amopage

Hvordan skifte olje på en Plymouth Voyager

- Views 10
Advertisement

En Plymouth Voyager oljeskift krever en 17mm fastnøkkel, en stropp-type oljefilter skiftenøkkel og en olje med viskositet 5W-30 eller 10W-30. Se i bruksanvisningen for riktig oljekapasitet for akkurat din modell. Produsenten anbefaler oljeskift hver 7500 miles.

Forbered Plymouth Voyager for et oljeskift

Løft Plymouth Voyager ved hjelp av en jack og deretter plassere minivan på bukker. Hvis du ikke har bukker, kjøre bilen på et sett med hjul ramper.

Pop panseret og ta ut peilepinnen og oljepåfyllingslokket. Peilestaven er på forsiden av motorrommet, nær radiatoren. Oljen fyll er til venstre for peilepinnen.

Samle et olje drypp panne, 17mm fastnøkkel, oljefilter skiftenøkkel, vaskefiller og et nytt oljefilter. Skyv under Plymouth Voyager.

Endre Oil

Finn oljefilter og oljetappepluggen under Plymouth Voyager. Undersøk bunnen av bunnpannen for tappepluggen; filteret er i nærheten av det.

Fjern oljedreneringspluggen med en 17 mm pipenøkkel. Trekk ut støpselet og la oljen renne i 10 til 15 minutter. Sjekk pakningen og tråder for skader.

Fjern oljefilter med filtertang strap-type. Dumpe gamle olje i dryppformen. Stram den nye oljefilteret for hånd og erstatte oljetappepluggen, ved hjelp av fastnøkkel. Vaske av overflødig olje.

Flytt jack stands, senke Plymouth Voyager og komme under panseret for å legge olje. Slå på motoren og kontroller at oljetrykket måle i stiger. Hvis den ikke gjør det, slår van av og tilsett mer olje.

Slå av motoren. Ta en olje lesing på peilepinnen. Hvis oljenivået er ikke på full, tilsett mer olje.

Hint

Plasser den brukte oljen i gamle plastbeholdere og ta den med til en auto deler butikken eller bensinstasjon. De fleste av disse stedene har oljeavfallsbeholdere for kundene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skifte-olje-pa-en-plymouth-voyager/ "

相关文章!
 • Hvordan skifte olje på en Honda HS622 snøfreser
  - 阅 39

  Alle som har måttet måke uendelige hauger av snø vil være enige i at det er ikke en hyggelig opplevelse. Heldigvis snøfresere tilby et sårt tiltrengt alternativ for millioner av mennesker over hele landet som lever i iskalde værforhold. Sørge for at

 • Hvordan skifte olje på en Dyna Wide Glide Hvordan skifte olje på en Dyna Wide Glide
  - 阅 13

  For mange er et oljeskift strengt domenet til fagfolk. Dessverre er dette ikke alltid et billig alternativ, spesielt for Harley-Davidson eiere. En rutinemessig oljeskift kan koste i nabolaget av $ 80, og hvis det gjøres med anbefalte intervaller, kan

 • Hvordan skifte olje på en 2005 Chevy Malibu 2.2 Hvordan skifte olje på en 2005 Chevy Malibu 2.2
  - 阅 3

  2005 2,2 liters Chevy Malibu benytter den samme prosedyre for å skifte olje og oljefilter som Chevy lettvint med den samme motor (som ned produksjonen i 2005). Mens oljen tømmes ut fra bunnpannen under kjøretøyet er en standardisert fremgangsmåte for