Amopage

Hvordan skifte olje på en Dyna Wide Glide

- Views 13
Advertisement

Hvordan skifte olje på en Dyna Wide Glide


For mange er et oljeskift strengt domenet til fagfolk. Dessverre er dette ikke alltid et billig alternativ, spesielt for Harley-Davidson eiere. En rutinemessig oljeskift kan koste i nabolaget av $ 80, og hvis det gjøres med anbefalte intervaller, kan Harley eieren regner med å bruke rundt $ 300 på oljeskift hvert år, ifølge forfatteren James Russell i "Hvordan skifte olje på din Twin cam Harley Davidson motorsykkel ". Endre din egen olje er en relativt enkel måte å spare både penger og tid.

Du trenger

Pipenøkkel nøkkel~~POS=HEADCOMP

5/8 tommers socket

3-tommers socket forlengelse

Oljeavtappingsbeholder

Utskifting olje (mindre enn 3 liter uten oljefilterskift)

Oljeavtappingspluggen O-ring

Flytende Teflon rørleggere lim

Fille

Bruksanvisning

Varm oljen først ved å ta motorsykkel for en kort tur rundt kvartalet. Varm oljen flyter lettere, og vil bidra til å befri veivhuset sump av forurensninger.

Stå sykkelen ordentlig oppreist. Plasser en oljepanne under tappepluggen på undersiden av sykkelen. Pluggen har en 5/8 tommers hex-formet hode.

Sett sammen din skiftenøkkel ved først å feste tre-tommers utvidelse av skiftenøkkel og deretter kontakten på enden av utvidelsen. Ved hjelp av nøkkelen til å skru ut tappepluggen under motorsykkelen mot klokken for å fjerne det. Oljen vil begynne å helle fra sumpen i pannen. Fingrene kan bli litt skitten her.

Bruk en fille for å rengjøre gjengene på tappepluggen. Etterpå strøk dem med Teflon rørleggere lim for å sikre enkel fjerning av pluggen i fremtiden.

Fjern gummi O-ring fra pluggen og erstatte den med en ny. En ny O-ring vil sikre en lufttett forsegling for pluggen når erstattes.

Sett på tappepluggen når all den gamle oljen er tappet. Vri pluggen med klokken med pipenøkkel til å stramme. Bolten er sikker når skiftenøkkelen kan ikke lenger slå.

Fjern lokket fra oljepåfyllings på den eksterne oljetanken. Oljetanken er på drivsiden av motorsykkelen, like bak motoren.

Hell din Dyna Wide Glide anbefalte olje i oljepåfyllings i tanken. Etter å legge den første Quart, legger ikke mer enn 1/4 liter om gangen før du sjekker nivået. Nivået kan kontrolleres ved å sette peilepinnen festet til oljepåfyllingslokket inn i oljetanken. Vær sikker på at sykkelen er enda for nøyaktig lesing. Hvis det er nødvendig, har noen holde sykkelen helt oppreist mens du sjekke lesing.

Slutte å legge til olje når oljenivået når den nedre merke på peilepinnen. Skru av oljepåfyllingslokket tilbake på oljetanken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skifte-olje-pa-en-dyna-wide-glide/ "

相关文章!
 • Hvordan fjerne setet fra en Dyna Wide Glide
  - 阅 1

  Fjerning av setet fra motorsykkelen for første gang kan være en større utfordring enn den burde være. Harley-Davidson Dyna Wide Glide tilbyr en unik utfordring, som sissy bar - passasjerseteryggen - ser ut til å hindre noen åpenbar mulighet for å fje

 • Hvordan skifte olje på en 2000 Electra Glide
  - 阅 0

  Regelmessig vedlikehold er en viktig del av å holde 2000 Harley-Davidson Electra Glide kjører på topp kapasitet. En av de enkleste vedlikeholdsjobber er oljeskift på motorsykkelen, som du kan gjøre hjemme i omtrent en halv time. Oljeskift er en fin m

 • Hvordan endre Fuel Sil på en Harley-Davidson Dyna Wide Glide Hvordan endre Fuel Sil på en Harley-Davidson Dyna Wide Glide
  - 阅 0

  For å vedlikeholde din Harley-Davidson Dyna Wide Glide, anbefales det at du bytter drivstoff sil (også kalt drivstoffilteret) hver 25000-30000 miles. Du kan spare penger ved å utføre denne prosessen selv. Du kan kjøpe en ny make-spesifikke drivstoff