Amopage

Hvordan skifte olje på en 2000 Toyota Corolla

- Views 0
Advertisement

Hvordan skifte olje på en 2000 Toyota Corolla


Oljeskift i din Toyota Corolla er avgjørende for livet av bilen. Toyota Corolla bruker en høy-output motor som trenger ny olje for å holde motoren i gang jevnt. Det anbefalte oljeskiftintervallet er 3000 miles eller 3 måneder. Dette vil holde oljen fra å miste sin viskositet og smørende egenskaper. Endre olje med jevne mellomrom vil sikre at din Toyota opererer for mange miles i årene som kommer med minimal motor problemer. Oljeskift tar bare 30 minutter å fullføre.

Du trenger

Crescent fastnøkkel

Drain pan

Olje filternøkkel

Oljefilter

4 liter motorolje

ren fille

Tappe motorolje

Finn oljepannen under bilen. Bunnpannen sitter rett under motoren.

Plasser en renne pannen under motoren. Kjelen skal være stor nok til å ta opp til fem liter.

Løsne dreneringspluggen med en halvmåne skiftenøkkel. La all oljen renne ned i pannen. Skru tappepluggen når oljen er helt utladet.

Trekk oljefilter med en oljefiltertang. Oljefilteret vil befinne seg på forsiden av motoren. Plasser oljefilter med spillolje.

Gni oljen rundt pakningen på det nye oljefilteret. Dette vil smøre pakningen og produsere en bedre tetning når du installerer filteret.

Fyll oljefilteret med motorolje. Stram oljefilteret til filterhuset for hånd.

Legge motorolje

Åpne panseret for å få tilgang til motorrommet. Finn olje hetten på toppen av motoren. Skru av oljelokket og legg det til side.

Hell i tre liter olje. Trekk motoren peilepinnen og tørk den ren med en frisk fille. Peilestaven vil bli plassert på forsiden av motoren.

Sett peilepinnen og trekk den tilbake ut av røret. Kontroller oljenivået mot markeringene på peilepinnen. Hvis oljenivået er lavt, og deretter legge ekstra olje i trinn på halv Quart, sjekke nivået og stopper når den leser full. Skru oljelokket tilbake på toppen av motoren.

Start bilen og la den gå i fem minutter. Slå bilen av og la den sitte i ytterligere fem minutter. Kontroller olje igjen for å være sikker på at nivået er på full mark.

Hint

Du kan heve bilen for mer plass til å arbeide.

Toyota anbefaler 5W30 motorolje.

Kontakt din automotive deler butikk eller en lokal gjenvinningsstasjon til å disponere over spillolje.

Vær svært forsiktig når du arbeider under bilen. Pass på at parkeringsbremsen er satt, og bilen sitter på flat mark.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skifte-olje-pa-en-2000-toyota-corolla/ "

相关文章!
 • Hvordan skifte olje på en 1995 Toyota Corolla Hvordan skifte olje på en 1995 Toyota Corolla
  - 阅 0

  Olje er selve livsnerven i bilmotorer, da det gir nødvendig smøremiddel for å flytte alle de tannhjul og deler som gir bilen sin gang. Skifte av olje er en grunnleggende ferdighet som er særlig ukomplisert i en 1995 Kia, som har en meget enkel motor

 • Hvordan skifte olje på en 2000 Toyota Camry Hvordan skifte olje på en 2000 Toyota Camry
  - 阅 0

  Olje smører motoren på 2000 Toyota Camry, og er en viktig komponent i å redusere motorslitasje. Olje og filterskift er anbefalt på 3000 mil intervall og 5000 mil intervall for syntetisk olje. Den oljefilter, som fjerner rester fra oljen, bør også end

 • Hvordan skifte olje på en 1997 Toyota 4Runner Hvordan skifte olje på en 1997 Toyota 4Runner
  - 阅 0

  Riktig vedlikehold av olje i 1997 Toyota 4Runner er en viktig del av å holde lastebilens motor i best mulig stand. Produsenten anbefaler at du skifte olje og filter minst hver 5000 miles. Hvis du kjører under ekstreme forhold, bør du endre det mer re