Amopage

Hvordan skanne dokumenter til Toshiba Laptops

- Views 16
Advertisement

Hvordan skanne dokumenter til Toshiba Laptops


Skanne et dokument til en Toshiba bærbar PC kan være vanskelig hvis du aldri har gjort det før. Heldigvis, alle Toshiba laptoper bruker operativsystemet Windows som standard. Mens mange oppgaver på Toshiba laptop variere fra modell til modell, har dokumentskanning blitt standardisert av Microsoft gjennom Windows-plattformen. Med standardisert skanning, vil det være relativt enkelt for deg å gjentatte ganger skanne elementer inn i din Toshiba laptop etter at du har lært hvordan du utfører det første dokumentet skanningen. Ved å følge noen enkle trinn, kan du skanne et dokument i bare et minutt eller to.

Du trenger

Skanner med USB-kabel

Ledig USB-port

Bruksanvisning

Slå på datamaskinen og logger deg på Windows.

Sett skannerens USB-kabelen til en ledig USB-port på din Toshiba laptop så snart Windows er ferdig starter opp.

Vent et øyeblikk mens Toshiba laptop registrerer automatisk skanner og installerer eventuelle nødvendige drivere. Mens sjåføren installasjonsprosessen er vanligvis automatisk, i noen tilfeller må du klikke på "Neste" eller "OK" gjennom en serie av installasjonsmeldinger.

Klikk på Windows "Start Menu" etter at meldingen vises i nedre høyre hjørne av skjermen som indikerer at driverne har installert og skanneren er nå klar til bruk.

Klikk på "Alle programmer" for å vise en liste over alle programmene som er installert på din Toshiba laptop.

Velg "Windows Fotogalleri" ved å klikke på den. Selv om du skanner et dokument og ikke et bilde, den beste måten å utføre høyoppløselig skanning er med Windows Photo Gallery. Ifølge Microsoft.com, er Microsoft Office "Form Scanner" ikke lenger er tilgjengelig, og du må skanne dokumenter uavhengig av Microsofts populære tekstbehandlingsprogrammet. Fotogalleriet er vanligvis inkludert jevnt i XP, Vista og Windows 7, og det gir enkel tilgang til nødvendig uavhengig skannefunksjonalitet.

Klikk på "File" når Windows Photo Gallery er ferdig lastet. Den "File" knappen er plassert øverst i venstre hjørne av skjermen, merket med et symbol som ligner et stykke papir.

Klikk "Importer fra kamera eller skanner." Et nytt vindu vil dukke opp som viser alle tilgjengelige skannere, kameraer og annet tenkelig utstyr.

Velg skanneren ved å klikke på det i listen over tilgjengelige bildebehandlingsenheter. Skanneren er vanligvis identifisert med en etikett som inneholder merkenavnet etterfulgt av modellnummeret på ditt spesifikke skanneren. Klikk "Importer" når du har valgt skanneren. Et nytt vindu med tittelen "New Scan" vil åpne.

Klikk på rullegardinmenyen "Profil" nær toppen av "New Scan" -vinduet. Som standard, vil profilen vanligvis settes til "Photo". Velg "Dokumenter" fra listen over tilgjengelige profilvalg.

Klikk på "Scan" -knappen nederst til høyre side av "New Scan" -vinduet. En fremdriftsindikator vises, slik at du kan overvåke fremdriften for skanningen. Når skanningen er fullført, vil den nylig skannede dokumentet vises i en undermappe av Toshiba bærbare "Picture" -mappen. Undermappen vil bli oppkalt etter dagens dato og dokumentet vil vanligvis være merket "01."

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skanne-dokumenter-til-toshiba-laptops/ "

相关文章!
 • Hvordan skanne dokumenter til en Mac Hvordan skanne dokumenter til en Mac
  - 阅 0

  For det meste, skanne dokumenter til Mac-datamaskin er like enkelt som å skanne dokumenter til en PC. Det krever bestemt programvare og en skanner. Bruksanvisning 1 Installer skanning programvare og drivere. De fleste skannere og alt-i-ett-skanner /

 • Hvordan skanne dokumenter til en CD Hvordan skanne dokumenter til en CD
  - 阅 1

  De fleste skannere leveres med programvare som lar deg manipulere hvordan og hvor de skannede dokumentene blir lagret. Bruk denne programvaren og Windows-basert datamaskin for å skanne dokumenter direkte til CD. Denne funksjonaliteten kan være nyttig

 • Hvordan å skanne dokumenter til en fil til e-post på Toshiba Estudio 230 Hvordan å skanne dokumenter til en fil til e-post på Toshiba Estudio 230
  - 阅 0

  Toshiba Estudio 230 digital kopimaskin ikke bare kan du lage kopier og skanne dokumenter, men også lar deg sende e-post direkte fra enheten. For å kunne bruke e-post egenskapene til enheten, må du har konfigurert enheten for nettverket. De skannede f