Amopage

Hvordan skal vises på "The nygifte Game"

- Views 2
Advertisement

Hvordan skal vises på "The nygifte Game"


Vises på "The nygifte Game" høres vanskelig, selv om det kan skje ganske enkelt ved å fylle ut en søknad på nettet. "Den nygifte Game" er en klassisk amerikansk gameshow opprinnelig arrangert av Bob Eubanks i 1960, og det premiere på Game Show Network (GSN) i 2009. Vises på "The nygifte Game" for å få kunnskap om din ektefelle og din forholdet historie testet og deretter kringkastet for publikum. Bare dobbeltsjekke at din ektefelle ønsker å bli med deg på messen før påføring.

Bruksanvisning

 • 1

Dobbeltsjekk at du oppfyller alle kvalifiseringskriterier, fordi søknaden din vil bli kasta på annen måte. Gjelder bare hvis du er minst 18 år gammel, var lovlig gift i løpet av de siste to årene, og er lovlige innbyggere i USA.

2

Fyll ut det elektroniske søknads for "The nygifte Game" finnes på Embassy Row nettstedet. Gi din navn, adresse og kontaktinformasjon slik at produsentene kan e-post eller telefon du.

3

Last opp et bilde av dere to til søknadsskjemaet. Klikk deretter på "neste steg" og fyll ut newlywed spill Questionnaire. De korte svarene du gir vil hjelpe produsentene bestemme om du skal velge deg, og lignende spørsmål kan brukes under showet.

4

Lese over svarene dine før du sender dem. Anekdoter du skriver om skal være humoristisk og vittig å få deg til å skille seg ut fra andre søkere. Klikk deretter på "send søknaden min" for å fullføre standard prosedyre for å søke.

5

Som et ekstra trinn for å bli lagt merke til, bruke et videokamera for å lage en tre-minutters video om hvorfor du og din ektefelle har rett til "The nygifte Game." Ta med viktig informasjon om deg selv, for eksempel navn og kontaktinformasjon. Pakk den i en boble konvolutt og sende det til Embassy Row, Attn: Den nygifte Spill Casting Department, 325 Hudson St., Suite 601, New York, NY 10013.

Hint

Profesjonell redigering er ikke nødvendig for din søknad video.

Være naturlig i din søknad video. Produsentene ønsker å se hva du virkelig liker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skal-vises-pa-the-nygifte-game/ "

相关文章!
 • Hvordan skal vises på "Dancing With the Stars" Hvordan skal vises på "Dancing With the Stars"
  - 阅 0

  Hvordan skal vises på "Dancing With the Stars". "Dancing with the Stars" er et verdensomspennende fenomen som begynte i England og tok fyr i USA. Det er noe med å se en profesjonell danser sammen med en amatør danser eller stjerne prøv

 • Hvordan skal vises mer feminin Hvordan skal vises mer feminin
  - 阅 0

  Lære å virke mer feminine er bare et spørsmål om å anerkjenne vanlige feminine trekk og detaljer og innlemme dem, og samtidig beholde din egen personlighet. Kanskje du var en guttejente vokser opp eller en sporty jente i videregående skole, men nå du

 • Hvordan skal vises mer approachable Hvordan skal vises mer approachable
  - 阅 0

  Når presentere oss selv profesjonelt, vi har noen alternativer. Vil vi å fremstå autoritative eller imøtekommende? Vel, det kommer an på situasjonen, vår rolle i det, og vår naturlige stil. Her er noen måter å gjøre deg mindre skremmende for andre. B