Amopage

Hvordan skal vises på "Dancing With the Stars"

- Views 0
Advertisement

Hvordan skal vises på "Dancing With the Stars"


Hvordan skal vises på "Dancing With the Stars". "Dancing with the Stars" er et verdensomspennende fenomen som begynte i England og tok fyr i USA. Det er noe med å se en profesjonell danser sammen med en amatør danser eller stjerne prøver å vinne en konkurranse. Ønsker du i? Les denne eHow å lære mer.

Bruksanvisning

Ta dansekurs. Finn dem i telefonboken eller på nettet. Lær alle ballsal standarder: vals, cha-cha, rumba, tango og mer.

Finn en partner, og fortsette å øve selskapsdans til du er begge veldig dyktig.

Registrer deg hos USA Dans og delta i et USA Dance kapittel i ditt område. Disse kan bli funnet gjennom USA Dance nettstedet.

Konkurrer i USA Dans anerkjente konkurranser. Arbeid deg oppover til de mer avanserte konkurranser, plassere høy eller vinne hver enkelt. Når du og din partner vinner, vil du både få mer og mer oppmerksomhet.

Gjøre opptredener uten partneren din som du både blir mer lagt merke til. Opprette en buzz, og gjøre det kjent at du ønsker å danse på "Dancing with the Stars».

Fortsett å vinne konkurranser, og konkurrerer over hele verden med partneren din.

Gå til hver audition for "Dancing with the Stars». Med alt arbeidet du har gjort med konkurranser og reklame for deg selv, bør du skille seg ut, og dermed gjør deg selv en shoo-in for showet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-skal-vises-pa-dancing-with-the-stars/ "

相关文章!
 • Hvordan få billetter til «Dancing With The Stars"
  - 阅 0

  Dancing with the Stars er en av de heteste reality-show i TV og har vært i de siste par sesongene. Hvor bedre å være vitne til handlingen og glamour enn midt i salen? Billetter er tilgjengelig for allmennheten og kan bli kjøpt på en rekke måter. Bruk

 • Hvordan å stemme for Dancing with the Stars Hvordan å stemme for Dancing with the Stars
  - 阅 0

  "Dancing with the Stars" er en konkurransedans TV-serie som airs på ABC nettverket. Profesjonelle dansere er matchet med kjendiser uten danseerfaring. Hver uke, par utføre en ny ballroom dans rutine. Deres plasseringer er avhengig av en kombinas

 • Hvordan skal vises mer feminin Hvordan skal vises mer feminin
  - 阅 0

  Lære å virke mer feminine er bare et spørsmål om å anerkjenne vanlige feminine trekk og detaljer og innlemme dem, og samtidig beholde din egen personlighet. Kanskje du var en guttejente vokser opp eller en sporty jente i videregående skole, men nå du