Amopage

Hvordan sjekke strøm fra et batteri til en drivstoffpumpe

- Views 0
Advertisement

Hvordan sjekke strøm fra et batteri til en drivstoffpumpe


Problemer med å starte bilen kan være et resultat av bensinpumpen tilkoblinger bryte eller på annen måte blir defekt. Uansett hvilken modell bil du har, eller om din drivstoffpumpe er lett tilgjengelig eller vanskeligere å få tilgang på den tanken selv, de samme grunnleggende test regler gjelder å kontrollere kraften fra et batteri til en drivstoffpumpe. Rådfør deg med bruksanvisningen for den nøyaktige plasseringen av drivstoffpumpen og deretter utføre denne enkle fremgangsmåten for å kontrollere at bensinpumpen får strøm fra batteriet.

Du trenger

Brukermanual

test Lys

Bruksanvisning

Parker bilen på et flatt underlag og sett på parkeringsbremsen. Starte bilen og sette den i fri.

Følg instruksjonene i brukerhåndboken for å få tilgang til drivstoffpumpen. For eksempel, på de fleste back må du åpne bagasjerommet og løft gulv ut for å se og nå drivstoffpumpen.

Finn jordledningen på bensinpumpen. Dette er vanligvis en svart ledning som går fra stafetten tilkoblingen på drivstoffpumpen til et punkt på bilens metall ramme. Kontroller tilkoblingen til rammen for å sikre at det er solid og ledningen er i god stand. Hvis det ikke er det, erstatte ledningen.

Fest bakken klipp av testen lys til metallrammen. Dette er vanligvis en alligator klipp som kan settes på en hvilken som helst del av metallrammen. Hold den positive tråden til drivstoffpumpen (vanligvis rød) og gjennomborer den ytre belegg av tråden, slik at metallspissen av test lys treffer kobberwiren. Hvis pæren i håndtaket på test lyset kommer på, så din drivstoffpumpe mottar tilstrekkelig strøm fra batteriet. Hvis det ikke kommer på, må du bytte wire og tilkoblinger.

Hint

Noen biler vil også ha en sikring for drivstoffpumpen. Kontroller at sikringen ikke er skadet og forårsaker et tap av kraft til pumpen.

Før testing alltid kontrollere at ledningen ikke blir svidd, ødelagt eller fristilt fra kontakten. Ledninger i denne tilstanden kan gnist og potensielt forårsake brann.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sjekke-strom-fra-et-batteri-til-en-drivstoffpumpe/ "

相关文章!
 • Hvordan du bytter fra Tricare Prime til Standard
  - 阅 0

  Tricare Prime er en omfattende og rimelig medisinsk forsikring plan for aktiv plikt militære, militære pensjonister og deres familiemedlemmer. Tricare Standard er en avgift for tjenesten forsikring tilbys gjennom Tricare; den har høyere out-of-pocket

 • Hvordan du bytter fra et aksjeselskap til et enkeltmannsforetak Hvordan du bytter fra et aksjeselskap til et enkeltmannsforetak
  - 阅 0

  Det å konvertere et aksjeselskap til et enkeltpersonforetak er egentlig et spørsmål om lovlig oppløse selskapet og fortsetter driften som et enkeltmannsforetak. Siden et selskap eksisterer som en egen, pågående, juridisk enhet, har vedkommende enhet

 • Hvordan konvertere en 12-volts batteri til 110 AC Hvordan konvertere en 12-volts batteri til 110 AC
  - 阅 0

  Konvertering til bilens 12-volts batteri til 110 AC lar deg betjene hjem elektriske apparater, TV, bærbare datamaskiner og andre enheter fra din bil eller bobil. Dette gjør du enkelt ved å installere en strøm inverter i bilen. En strøm inverter konve