Amopage

Hvordan sjekke Small Engine Kompresjon

- Views 2
Advertisement

Hvordan sjekke Small Engine Kompresjon


Små motorer krever en viss kompresjon for å drive stempelet og skru veivhuset. De fleste små motorer krever minst 90 pounds per komprimering når varm kvadrattomme (PSI), og 100 PSI når det er kaldt. Hvis luft lekker et sted i motoren, vil du merke en nedgang i kompresjon. Symptomer på en kompresjons problem kan inkludere vanskelig å starte, uberegnelig tomgang, tap av kraft under belastning og vanskelig å starte når motoren er varm. Den eneste effektiv og nøyaktig måte å teste for kompresjon er med en kompresjonsmåler, som ligner en lufttrykkmåler.

Du trenger

Skrujern

Pipenøkkel nøkkel~~POS=HEADCOMP

Kompresjonsmåler måler~~POS=HEADCOMP

Bruksanvisning

 • 1

Skru av sylinderdekselet med skrutrekkeren, hvis det er til stede på en liten motor, for å få tilgang til tennpluggen.

2

Slip den flate blad spissen av skrutrekker under kanten av gummistøvel. Forsiktig vrikker gummistøvel ut av tennpluggen.

3

Plasser pipenøkkel over tennpluggen. Løsne tennpluggen med skiftenøkkelen og trekk det fra motoren. Sett choken til sin av, eller lukket, posisjon.

4

Skru på startsnoren tre til fire ganger for å rense eventuelle gjenværende drivstoff i sylinderen eller veivhuset.

5

Sett slangen av kompresjonsmåler i tomt tennplugghullet. Trekk i startsnoren 10 til 15 ganger, eller til kompresjonsmåler nålen treffer sitt maksimale nivå. Komprimering skal nå minst 90 PSI hvis det er varmt, og minst 100 PSI hvis det er kaldt.

Hint

Pounds per kvadrattomme oppført her bør bare brukes som en referanse. Se i bruksanvisningen for din lille motoren skikkelig komprimering.

Noen små motorer kan kreve så mye som 150 eller så lite som 80 PSI.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sjekke-small-engine-kompresjon/ "

相关文章!
 • Hvordan sjekke Lexus Engine Fluid og Olje Hvordan sjekke Lexus Engine Fluid og Olje
  - 阅 0

  Lexus er fakturert som en luksusbil. Men noen bil krever riktig vedlikehold for å kjøre trygt. Lexus anbefaler å sjekke oljenivået hver måned, ignorerer dette enkle sjekk kan sette motoren i fare. Motorolje gelerings- eller slam kan redusere motoryte

 • Hvordan sjekke & Refill kjølevæske Hvordan sjekke & Refill kjølevæske
  - 阅 3

  Lær hvordan du kan sjekke og fylle bilen motoren kjølevæske, og hvordan å skylle kjølesystemet, i disse gratis automotive reparasjon og vedlikehold instruksjonsvideoer. oppsummering Series Bilen-en maskin som betyr så mye for så mange-er et komplekst

 • Hvordan sjekke klassetrinn Online
  - 阅 1

  Hvordan sjekke klassetrinn Online. Hvis du er en student, kan sjekke karakterene dine på nettet være en rask og enkel måte å holde på toppen av dine prestasjoner i klasserommet. Hvis instruktører bruker Internett for å holde elevene up-to-date på kar