Amopage

Hvordan sjekke gnist på en Weed Eater

- Views 0
Advertisement

Å få en høy nok spenning gnist levert på nøyaktig tid er en avgjørende del av Weed Eater motorens prosess. Hvis denne gnisten ikke er å nå ut kontakten, vil du ikke få maskinen i gang. Du kan raskt se etter en gnist i felten eller hjemme, som gjør at du kan lett feilsøke og diagnostisere spesifikke motorproblemer. Hvis du har startproblemer, se etter en gnist er også det beste stedet å begynne å lete etter problemet ditt.

Du trenger

Pipenøkkel nøkkel~~POS=HEADCOMP

5/8 tommers socket

Fille

Leather arbeidshansker

Bruksanvisning

Finn det svarte gummistøvel som forbinder tennplugg til tenningsmodulen, som er på toppen av motoren, like ved siden av sylinderen. Vrikker gummistøvel forsiktig av tuppen av tennpluggen. Arbeid støvelen frem og tilbake sakte hvis det er å bli sittende fast, men ikke trekke den av for hardt eller annet du vil skade den.

Monter 5/8 tommer kontakten til slutten av pipenøkkel. Skru ut tennpluggen og løft den ut av sylinderen. Ta tennpluggen ut skiftenøkkel og skyv den tilbake i gummistøvel så metallspissen peker utover.

Flytt tenningsbryteren til innstillingen "På". Steng choken inn innstillingen "Run", slik at choken er stengt. Setter motoren ned på bakken, slik at motorblokken er i kontakt med bakken. Se etter en metall punkt nær tennpluggen, som går rett gjennom til bakken. Dette er din jordet punkt og nødvendig å se etter en gnist. Dersom metall stykke ikke kobler til bakken, vil du ikke få gnisten til å hoppe. Tørk av jordet punkt av med fille slik at ingen gass eller olje kan ta fyr mens du sjekker for en gnist.

Plasser foten på det fremre håndtaket, eller har en venn hjelpe deg å holde trimmer stødig mens du skru på startsnoren. Sett skinnhansker på og hold pluggkabelen i bunnen av gummistøvel. Hold hender og føtter vekk fra motoren og tennpluggen.

Hold tuppen av pluggen omtrent en centimeter fra den jordede metallpunktet. Hold kontakten stødig mens du trekker ut på startsnoren tre til fire ganger. Hvis en god gnist er til stede, vil du se en blå hopp gnist over metall poeng. Hvis ingen gnist er til stede, bytt ut pluggen og se etter gnist igjen. Hvis du fortsatt ikke kan få en god, blå gnist, må du fortsette feilsøkingen tenningssystemet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sjekke-gnist-pa-en-weed-eater/ "

相关文章!
 • Hvordan Sjekk Magneto i en Weed Eater
  - 阅 0

  Den magneto, eller tennspolen, i en Weed eater trimmer gir den sterkt elektrisk effekt er nødvendig for å avfyre ​​tennpluggen, som antenner brenselet i sylinderen. Når Magneto feil, vil Weed Eater mister energi eller slutte å kjøre. Kontroll av magn

 • Hvordan sjekke kompresjon i en Weed Eater
  - 阅 0

  Komprimering driver stempelet i en Weed Eater sylinder, blir veivakselen og presser brennstoff gjennom sin krets. Uten komprimering, vil motoren ikke kjøre skikkelig og kan ikke starte. Lav kompresjon oppstår vanligvis når en luftlekkasje springer et

 • Hvordan erstatte strenger på en Weed Eater
  - 阅 0

  Mens erstatte strengen på Weed Eater med en ferdig innrullet spole er den mest praktiske metoden, det er dessverre ikke den mest kostnadseffektive. Alternativt kjøpe en stor rull med streng fra et hjem og hage butikken og vind mer streng når du treng