Amopage

Hvordan sivilingeniør Få en Leverandørens lisens?

- Views 0
Advertisement

Hvordan sivilingeniør Få en Leverandørens lisens?


En entreprenør lisens er nødvendig for å lovlig bud for en jobb som overstiger statens maksimum for ulisensierte prosjekter. I California, noen jobb som betaler mer enn $ 500 krever en entreprenør lisens, mens i Tennessee er det bare nødvendig for prosjekter enn $ 25.000. Selv om prosedyren for å få en entreprenør lisens er lik om du er en sivil ingeniør, en sertifisert elektriker eller annen handelsmann, er det visse spesielle krav og utgivelser sivilingeniør må vurdere.

Lovlige krav

Det er noen juridiske krav alle søkere til en entreprenør lisens må følge, uavhengig av staten der de gjelder, hvilken type lisens de ber om eller deres faglige bakgrunn. Disse inkluderer å være minst 18 år gammel, har en high school diplom eller GED, å være en lovlig bosatt eller statsborger, noe som gir en up-to-date kriminell historie med forklaringer på alle brudd og sitater knyttet til anleggsarbeid, og registrering med sekretæren of State kontor.

Leverandørens lisenstyper

I California, for eksempel, er det tre hovedtyper av entreprenør lisens: generell engineering, generell bygg og spesialitet, som er merket A, B og C henholdsvis. Spesialiteten lisensen har 39 klassifikasjoner, som strekker seg fra asbest minking til VVS. Sivilingeniører vil vanligvis gjelde for en type A entreprenør lisens i generell engineering.

Erfaring

For å motta en entreprenørens lisens søkere må ha minst fire års erfaring i linjen av arbeidet som de søker. En elektroentreprenør, for eksempel må bruke minst fire år som en elektrisk svenn å være kvalifisert. I visse tilfeller, tekniske opplæringsprogrammer og college kurs, for eksempel en grad som sivilingeniør, kan brukes som en erstatning for noen av de fire-års erfaring periode.

Eksamen

Hvis du oppfyller minimumskravene, og søknaden er godkjent, vil du fortsatt trenger å passere undersøkelser som er relevante for din handel. En sivil ingeniør som ønsker å jobbe som en generell engineering entreprenør må bestå tester i lov, bedrifter, bud prosedyrer, konsesjonskontrakter, og emner spesifikke for utstyr, materialer og koder bruker sivilingeniør. De utdanningskrav og etater som administrerer undersøkelser varierer avhengig av jurisdiksjon. I Virginia, for eksempel, er konsesjonskrav regulert av styret for Contractors, en del av Institutt for fagspråk og Occupational forordning. I 2009 Virginia lovgivende mandat etterutdanning, samt for lisensierte ingeniører.

finansielle Krav

Noen entreprenørens konsesjonssøkere (som Californias klasse A eller B) må også gi en regnskapsoppstilling form som en del av sin søknad. Andre stater som Arizona, krever entreprenører til å plassere en kontant eller kausjonist obligasjon med et regulatorisk enhet, i dette tilfellet Arizona Registrar of Contractors. Den nødvendige mengden avhenger av estimert brutto inntekt av lisensinnehaveren. Bor med Arizona, bør et bolig generell entreprenør med en anslått brutto inntekt på mer enn $ 750,000 sende en obligasjon på $ 15.000.

Skjemaer og Filing

Byrået at spørsmål og filer entreprenørens lisenser varierer fra en tilstand til en annen, og selv etter fylke eller tettsted. Søknadsskjema er tilgjengelig elektronisk på det aktuelle tilsynets nettsted. For eksempel, hvis du planlegger å jobbe som entreprenør i Arizona, kan du laste ned en programpakke for entreprenører fra Arizona Registrar of Contractors nettside. Søknaden Pakken inkluderer søknadsskjemaer for både lisensen og de pedagogiske kursene som trengs for å oppfylle konsesjonskravene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sivilingenior-fa-en-leverandorens-lisens/ "

相关文章!
 • Hvordan får jeg en Leverandørens lisens i New Mexico?
  - 阅 2

  En leverandør lisens er nyttig for forretnings utøvere i New Mexico for å sikre at en salgs virksomheten går i samsvar med lovfestede retningslinjer. Det er obligatorisk for salgs bedrifter å skaffe en leverandør lisens før du utfører næringsvirksomh

 • Hvordan få en Food Leverandørens lisens i New York Hvordan få en Food Leverandørens lisens i New York
  - 阅 0

  New York mobile mat automatene lisenser utstedt av byens avdeling for helse og Mental Hygiene. Lisensen er utstedt til folk som har tenkt å selge mat fra en godkjent mobil enhet, for eksempel en pushcart eller lastebil. The New York Licensing Center

 • Hvordan få en Maleri Leverandørens lisens i Arizona
  - 阅 0

  Delstaten Arizona krever malere til å bevise sine arbeider ferdigheter gjennom erfaring og deretter tester sin kunnskap om virksomheten før det gis en statlig lisens. Staten utsteder et eget forretningsområde lisens til malere for boliger og kommersi