Amopage

Hvordan sikre at barnet ditt er trygt på en Pool Party

- Views 0
Advertisement

Hvordan sikre at barnet ditt er trygt på en Pool Party


Bassengfester kan være tonnevis av moro for små barn. Sikkerhet er imidlertid fortsatt et problem. Les denne artikkelen for tips om hvordan du kan gjøre barnet ditt tryggere på en pool party.

Du trenger

svømming Lessons

Sunn fornuft

Bruksanvisning

 • 1

Hvordan sikre at barnet ditt er trygt på en Pool Party


Lær barnet å svømme. Den enkleste måten for barnet å være trygg på en pool party er for barnet å lære å svømme. Har barnet ditt bli en foreldre-barn svømme klasse i en alder av 2. presenterer barnet til vannet i ung alder på en positiv måte, vil øke sjansen for at barnet skal lære å nyte vannet. Du barn har en større sjanse for å lære å svømme bedre hvis hun eller han liker vann. Ikke under noen omstendigheter, tror du kan erstatte floaty leker for evnen til å svømme.

2

Sunn fornuft. Før du lar barnet ditt til å delta på en pool party med jevnaldrende, være sikker på at han eller hun har sunn fornuft og vil handle med sunn fornuft rundt bassenget. Mange basseng skader stammer fra uforsiktighet. Sørg for at barnet vet ikke å kjøre i nærheten av bassenget [kjører på glatte sement kan føre til en skade]. Sørg for at barnet forstår ikke å dykke inn i grunt vann.

3

Gruppestørrelse. Før du lar barnet ditt til å delta på en pool party, sørg for at bassenget er stor nok til å passe på gjestelisten. Et basseng fylt med barna kan stave katastrofe. Tenk på hvor mye vanskeligere det er å holde et øye med alle i bassenget når bassenget er helt fullpakket.

4

Badevakter. Bassengfester ved private bassenger ofte ikke har badevakter. Hvis ingen badevakt vil være tilstede sørge for at det vil være tilstrekkelig foreldrenes tilsyn ved bassenget til enhver tid. Hvis du ikke føler foreldrenes tilsyn vil være tilstrekkelig, så ikke nøl med å tilby å hjelpe "se barna" på festen.

5

Renslighet. Pass på at bassenget er riktig vedlikeholdt. Vil du spise på en skitten restaurant? En skitten basseng sannsynligvis ikke vil være mye bedre enn en skitten restaurant.

Hint

Igjen, lære barnet å svømme! Og lære barnet å svømme godt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sikre-at-barnet-ditt-er-trygt-pa-en-pool-party/ "

相关文章!
 • Hvordan sikre at barnet ditt har nok klær Hvordan sikre at barnet ditt har nok klær
  - 阅 0

  Holde orden på ditt barns garderobe vil være en kontinuerlig oppgave gjennom årstidene, og han blir større og eldre. Barnets aktiviteter og pedagogiske sysler kan også kreve at han skal ha bestemte typer klær. Som du prøver å administrere det hele, v

 • Hvordan vite om barnet ditt har en ørebetennelse
  - 阅 0

  Ingenting er verre enn å ha en syk baby. Babyer kan ikke fortelle deg hva som er galt med dem - du må tolke deres atferd. Hvis du tror barnet ditt har en ørebetennelse, men er ikke helt sikker på, her er noen tegn og symptomer som babyer gir når de h

 • Hvordan talsmann for barnet ditt med en funksjonshemming Hvordan talsmann for barnet ditt med en funksjonshemming
  - 阅 0

  Når barnet ditt har en kognitiv eller lærevansker, vil barnet oppleve spesialundervisning utfordringer gjennom hele sin akademiske karriere. Som barnets forelder, har du en posisjon av nærhet med ham som gir deg en ideell perspektiv å argumentere for