Amopage

Hvordan setter jeg det trådløse LAN USB-adapter som et aksesspunkt?

- Views 0
Advertisement

Hvordan setter jeg det trådløse LAN USB-adapter som et aksesspunkt?


Trådløst internett, eller Wi-Fi, er en uhyre nyttig teknologi. Å ha et trådløst nettverk hjemme kan bringe alle fordelene som tilbys av Wi-Fi til dag-til-dag liv. Dessverre kan trådløse rutere være dyrt. Dette kan gjøre å skape et trådløst nettverk for dyrt for de på et budsjett. Heldigvis, er en trådløs router ikke den eneste enheten som kan brukes til å sette opp et trådløst hjemmenettverk. Alle datamaskiner og trådløse nettverksenhet, for eksempel en trådløs USB-adapter, kan brukes til å opprette et trådløst nettverk.

Du trenger

Trådløs USB-adapter

Internett-tilkobling

Bruksanvisning

 • 1

Installer eventuelle nødvendige drivere for USB-adapteren på en datamaskin. Datamaskinen du installerer dette på må være tilkoblet til Internett, så bruk en datamaskin som du ikke har noe imot å forlate koblet opp via en Ethernet-kabel. Din adapter burde ha kommet med instruksjoner om hvordan du installerer den, og muligens driver plater. Bruk disse til å installere adapteret.

2

Kontroller at datamaskinen er koblet til Internett, og deretter åpne vinduet Nettverkstilkoblinger fra kontrollpanelet i Windows (gå til "Control Panel" på Start-menyen, klikk på "Nettverks- og Internett-tilkoblinger," og deretter "Network Connections" ). I dette vinduet skal du se en liste over alle dine tilgjengelige tilkoblinger. Høyreklikk på den ene merket "Wireless Network Connection" og velg "Properties".

3

Klikk på "Legg til" i kategorien Trådløse nettverk. Et nytt vindu vil dukke opp, ber deg om å konfigurere nettverket. I feltet "SSID", skriv hva du vil at nettverket skal bli kalt. Hvis du ønsker å kreve et passord, slår WEP-sikkerhet på og angi en nettverksnøkkel. Pass på at boksen merket "Denne nøkkelen er gitt til meg automatisk" ikke er merket, og i boksen merket "Dette er et datamaskin-til-datamaskin (ad hoc)" er merket. Klikk på "OK" i dette vinduet, og klikk deretter på "OK" på Connection Properties vinduet Wireless Network for å skape det trådløse nettverket.

4

Koble de andre datamaskinene i nettverket. De bør være i stand til å se det nettverket du nettopp opprettet, og varsler deg med en pop-up melding i nedre høyre hjørne av skjermen. Hvis en datamaskin ikke gjør det, høyreklikker du på ikonet for trådløst nettverk i sin systemstatusfeltet (det ser ut som en datamaskin med radiobølger som kommer fra det) og velg "Vis tilgjengelige trådløse nettverk." Du bør se navnet du opprettet. Dobbeltklikk på den for å koble til (oppgi passordet ditt hvis du blir bedt om) til det nye trådløse nettverket.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-setter-jeg-det-tradlose-lan-usb-adapter-som-et-aksesspunkt/ "

相关文章!
 • Hvordan kobler jeg det trådløse Gå til modemet uten datamaskin?
  - 阅 0

  For å få trådløst internett i hjemmet ditt, må du ha en trådløs router. Selv om mange Internett-leverandører tilbyr rutere, kan det hende du må betale en leieavgift hver måned. Hvis du har din egen router, trenger du ikke å leie en eller bruke selska

 • Hvordan identifisere den innebygde trådløse LAN Adapter
  - 阅 0

  Hvis datamaskinen har en innebygd trådløst lokalnett (LAN) adapter, kan du identifisere den enheten og finne ut all informasjon du trenger om det ved å gå gjennom Nettverks- og delingssenter. Nettverks- og delingssenter er knutepunkt for alle ting ne

 • Hvordan du feilsøker en NETGEAR Wireless USB Adapter Hvordan du feilsøker en NETGEAR Wireless USB Adapter
  - 阅 0

  Netgear produserer flere trådløse USB-adaptere på ulike ytelsesnivåer. Mange er kjent som Wireless-N-adaptere. Uansett hvilken modell nummer du eier, når du har installert en Netgear trådløs USB-adapter kan du få tilgang forslag til feilsøking ved å