Amopage

Hvordan sette utskriftsalternativer i Excel

- Views 0
Advertisement

Innenfor "Print" dialogboksen i Microsoft Excel, kan du angi en rekke ulike alternativer, slik at du kan skrive ut regnearket akkurat hvordan du vil ha det skrevet ut. Du kan stille inn hvor du ønsker å skrive ut regnearket, og hvordan du ønsker å skrive ut regnearket ved å sette de ulike alternativene i denne dialogboksen. Angi utskriftsalternativer for regnearket ved å følge trinnene nedenfor.

Du trenger

Microsoft Excel 2003

Bruksanvisning

Start Microsoft Excel og åpne et regneark som du ønsker å skrive ut.

Velg "File" -knappen, og klikk "Skriv ut" for å få opp "Skriv ut" i dialogboksen.

Endre skriveren du bruker ved å klikke på "Navn" liste under "Skriver" i "Skriv ut" i dialogboksen. Du kan se de skriverne du har installert, og klikk på hvilken skriver du vil bruke til å skrive ut regnearket.

Sjekk "Skriv til fil" boksen i "Skriver" i "Skriv ut" i dialogboksen for å skrive ut regnearket til en annen datamaskin fil i stedet for fra en skriver.

Angi utskriftsområdet i regnearket ved å velge "All" -knappen for å skrive ut alle sidene eller "Page (s)" radio knappen for å skrive ut bare en bestemt side eller flere sider i regnearket. Hvis du velger "Page (s)" alternativet, må du bruke tastaturet til å angi hvilke sider du ønsker å skrive ut.

Velg hva du vil skrive ut ved å velge enten "Selection", "Aktiv ark (s)", "Hele arbeidsboken" eller "List" under "Skriv ut det" i "Skriv ut" i dialogboksen.

Angi antall kopier du vil skrive ut ved å bruke tastaturet til å skrive inn nummeret ved siden av "Antall eksemplarer" under "kopier" i dialogboksen. Du kan også velge å sortere regnearket ved å sette en hake i "Sortering" boksen i den samme delen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-utskriftsalternativer-i-excel/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke delsummer i Excel Hvordan bruke delsummer i Excel
  - 阅 0

  Microsoft Office Excel (Excel) er regneark programvare som gjør det mulig for brukeren å lage arbeidsbøker som analyserer informasjon og utføre beregninger. En automatisert prosess i Excel, kalt delsummer, tillater brukeren å delsum store mengder inf

 • Hvordan koble VB til Excel Hvordan koble VB til Excel
  - 阅 0

  Det er lett å lære å koble til og bruke Visual Basic (VB) innsiden av programmet Microsoft Excel. VB er et utmerket verktøy for å automatisere repetitive handlinger i Excel som formatering av tekst og bygnings bord - du kan selv bygge dine egne handl

 • Hvordan Nest formler i Excel Hvordan Nest formler i Excel
  - 阅 0

  Microsoft Office Excel er et regneark programvare som gjør det mulig for brukeren å lage arbeidsbøker som analyserer informasjon og utføre beregninger. Dataene i Excel-arbeidsbøker, eller filer, ligger i egne regneark. Når du analyserer data eller ut