Amopage

Hvordan sette sammen en sykkel

- Views 0
Advertisement

Mengden av sammenstillingen som er nødvendig varierer avhengig av produsenten. Tillat minst 30 minutter å montere en sykkel. Du trenger en skrutrekker, socket satt og fastnøkkel eller fastnøkkel. Det er best å fjerne alle delene fra esken og kontroller at du har alt før du begynner.

Du trenger

Skrujern

socket sett

Pipenøkkel eller fastnøkkel

Bruksanvisning

Løsne bolten og skyv på styret på rammen. Juster høyden på styret og stram bolten bare til den ikke vil flytte. Du må rette styret etter at forhjulet er på og stram bolten hele veien.

Skyv setepinnen inn i sykkel ramme hvis det ikke allerede er installert. Juster høyden, sjekk at det er rett og stram bolten helt eller lukke hurtigutløserhåndtaket.

Vend sykkelen over slik det er å balansere på styret og setet. Sett forhjulet på gaffelen. Installer festeklipsene på hver side av hjulaksel. Tråd akselboltene på hver side av hånden. Hvis front blemmen er quick-release, bare sette akselen i gaffelen hele veien og lukke håndtaket.

Rett ut hjulet og vri det å sørge for at er spinner fritt uten å gni mot brems eller gafler. Hold en aksel bolt med en skiftenøkkel og bruke en annen skiftenøkkel til å stramme bolten på den andre siden. Stram bolten du holdt. Fest reflektorer til hjulenes eiker med en skrutrekker.

Se etter "R" og "L" -merket på pedalene designa høyre og venstre side. Skyv pedalene på krankarmene og stram boltene.

Snu sykkel med riktig side opp. Trekk frambremsen flere ganger. Løft sykkelen og snurrer forhjulet for å sørge for at den spinner fritt. Hvis det er rubbing, må du kontrollere at hjulet er rett. Hvis det fortsatt gnir, justere bremsen.

Hold forhjulet mellom bena vendt sykkelen mens du slår styret å rette dem. Stram bolten som holder styret.

Hint

Sjekk lufttrykket i dekkene og riktig blåse dem.

Hvis sykkelen kommer med et stativ, må du installere støtten mens sykkelen er fortsatt opp-ned.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-sammen-en-sykkel/ "

相关文章!
 • Hvordan sette sammen en sykkel sete Hvordan sette sammen en sykkel sete
  - 阅 0

  Du har nettopp kjøpt en splitter ny sykkel sete - en som vil eliminere sete ubehag en gang for alle - og nå er det bare å montere den på sykkelen. Selvfølgelig må du ta den gamle setet av først. Spare deg selv en annen butikk regning og gjøre jobben

 • Hvordan du velger en sykkel Hvordan du velger en sykkel
  - 阅 0

  Lær hvordan du velger og kjøpe en sykkel med eksperttips om terrengsykler, touring sykler og selv tandem sykler, i dette gratis sykling video-serien. oppsummering Series Å sykle er en stor mosjonsaktiviteter, gir en morsom treningsøkt, og er en leved

 • Hvordan bygge din egen sykkel Hvordan bygge din egen sykkel
  - 阅 0

  Når du har fått sykkel feber, kan det være lurt å bygge din sykkel fra start til slutt. Dette er moro, men kan være kostbar prosess avhengig av din smak og budsjett. Det er tilpasset utbyggere som kan ta dine mål og preferanser for å bygge din egen s