Amopage

Hvordan sette opp scenemonitorer

- Views 0
Advertisement

Hvordan sette opp scenemonitorer


Gir en kvalitet blanding til utøvere på scenen kan være forskjellen mellom en minneverdig ytelse og en forglemmelig en. Riktig monitor oppsett på scenen tillater musikere å opptre med selvtillit, og perfeksjonere at oppsettet for store og små arenaer både er hovedmålet til en god lydtekniker.

Du trenger

1/4 tommers kabler DI bokser Stage overvåker Blanding konsoller

Bruksanvisning

 • 1

Kjør scenen instrumenter til en Direct Injection (DI) boksen hvis de trenger å bli balansert. Mange instrumenter, som gitarer, basser, synther og elektriske pianoer, produsere høy impedans signaler som er ubalansert og kan produsere hum i miksen hvis de er koblet direkte til forsiden av huset (FOH) å blande konsollen. Kjør en ¼-tommers kabel fra utgangen av instrumentet eller dets forsterker til inngangen av DI boksen. Gjenta om nødvendig.

2

Koble DI bokser og mikrofoner til FOH mikser. Bruk ¼-tommers kabler fra utgangskontaktene på DI-bokser og kjøre dem til å åpne kanaler på FOH miksing konsollen. For vokal, forsterkere og enes mikrofoner som brukes på scenen, kan du koble direkte til miksing bord ved hjelp av XLR kabler.

3

Bestem antall scenemonitorer og plassen du trenger. Gir en skjerm for hver musiker på scenen er optimal, men er ikke alltid praktisk gitt en arena størrelse eller utstyret tilgjengelig for deg. Vokalister bør alltid ha en skjerm og personer som spiller melodisk instrumenter bør minst være i stand til å høre på scenen blanding med vokal. De fleste skjermer er bygget med en 45 til 50 graders vinkel i forhold til høyttalerkabinett, som er ideelt for musikere som står. Hvis en musiker sitter på scenen, må du justere skjermens vinkel slik at lyden er rettet mot hodet. Prøv å plassere skjermer minst fem til 10 fot fra hverandre.

4

Koble utgangen av FOH mikser til skjermer. Bruk en ¼-tommers kabel fra mikserens utgang for å sende en fullstendig blanding av alle instrumentene til en skjerm. Gjenta for hver skjerm.

5

Juster mix kommer til hver skjerm. Hver musiker på scenen vil ha en individuell behov for hva som kommer ut av skjermen sin, så kommunikasjon er nøkkelen. Reduser mengden av full mix kommer gjennom hver skjerm til bare minimum musikeren krever å kutte ned på en rotete lyd på scenen.

Hint

Bruke utjevning ved å blande konsollen vil bedre musiker evne til å høre monitor på scenen.

Skjermer som ikke er direkte bak mikrofonene kan forårsake uønskede tilbakemeldinger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-opp-scenemonitorer/ "

相关文章!
 • Hvordan sette opp en Ølkranen
  - 阅 1

  Hvordan sette opp forskjellige øl kraner. Du trenger Tønne øl Tap Co2 Canister (5 lb er standard) Slanger (Air and Beer) slange~~POS=TRUNC Co2 Regulator Tålmodighet Bruksanvisning Bestem deg for hva slags oppsett du ønsker. Det er mange å velge mello

 • Hvordan sette opp en fotball Camp
  - 阅 1

  Fotball spilles i høst. Men hvis en spiller ønsker å være god, må han trene året rundt. Det er der fotball leirene kommer inn i bildet. Vanligvis trenere eller sportslige direktører organisere en leir for området spillere i sommer. En arrangør bør ha

 • Hvordan koble opp en TV-antenne
  - 阅 1

  Hvis du velger å ikke abonnere på kabel eller satellitt-TV, kan du fortsatt nyte god antenne-baserte TV-programmering. I større byområder, kan du få full HD-Dolby Digital 5.1 av innhold direkte via en digital TV-antenne. Faktisk, som i juni 2009 TV-s