Amopage

Hvordan sette opp Outlook i Android

- Views 0
Advertisement

Android telefonen er en Google-basert telefon som kjører på Googles Android operativsystem. Noen eksempler på Android-telefon har HTC EVO, Motorola Defy og Samsung fascinere. Android tilbyr en rekke mobile apps, Wi-Fi, mobil e-post, inkludert innebygd i Gmail, Google nettleser, en diktafon, en videospiller og en mediespiller. Fordi standard e-postklient er Gmail, gjør Android-telefon ikke gir en enkel metode for å koble til din Outlook e-post. Det finnes programmer som kan hjelpe deg å gjøre dette, for eksempel DejaOffice for din Android til å holde e-postklienten og CompanionLink programvare Outlook til å synkronisere Outlook e-post til din Android telefon.

Bruksanvisning

 • 1

Start nettleseren og naviger til "companionlink.com." Klikk på "Android" linken og klikk på "Sync Android Med Outlook" linken. Klikk på "14-dagers gratis prøveperiode" CompanionLink nedlasting. Lagre nedlastingen på skrivebordet ditt. Dobbeltklikk nedlastingen å installere det på datamaskinen din.

2

Koble Android-telefonen til datamaskinen ved å sette den ene enden av USB-ledningen inn i datamaskinens USB-port, og den andre enden inn i Android data port.

3

Trykk på Android er "markedet" ikonet for å åpne sin App Store. Type "DejaOffice" inn i "Søk" -feltet. Dobbeltklikk på "DejaOffice" ikonet for å installere programmet på telefonen. Det er en kontorpakke program som lar deg enkelt tilgang til e-postklienten Outlook på din Android.

4

Dobbeltklikk på "CompanionLink" ikonet for å åpne programmet. Vent til det å gjenkjenne din Android. Velg hvilke data du vil synkronisere fra Outlook, slik som dine kontakter, e-post, oppgaver og kalender. Velg hvor ofte du ønsker å synkronisere data. Klikk på "Sync". Outlook-dataene blir synkronisert med din Android og lagret i din "DejaOffice" app.

Hint

På tidspunktet for denne publiserings, kostnaden for fullversjonen av CompanionLink programvare er $ 39.95.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-opp-outlook-i-android/ "

相关文章!
 • Hvordan sette opp Outlook Express på en Windows-maskin Hvordan sette opp Outlook Express på en Windows-maskin
  - 阅 0

  Sette opp Outlook Express kan være forvirrende, spesielt hvis det ikke er en del av jobben din beskrivelse. Den nøyaktige innstillingene vil alltid variere avhengig av hvordan du kobler deg til Internett, og med hvem du har din e-post. Du trenger En

 • Hvordan Slå opp definisjoner på Android Kindle Hvordan Slå opp definisjoner på Android Kindle
  - 阅 0

  Ser opp definisjoner på Android Kindle er en enkel og fin måte å lære nye ord. Brukeren er i stand til å ha definisjonen brutt ned fonetisk, eller om de foretrekker, kan de få full HD også. Hvis brukeren allerede har en e-pub bok om sin Kindle de er

 • Hvordan sette opp Outlook Mail Hvordan sette opp Outlook Mail
  - 阅 0

  For å sette opp Outlook Mail, klikker du på "Ny konto" -knappen, deretter legge til e-postadressen og postserveren informasjon fra en Internett-leverandør. Sett opp en e-postkonto i Microsoft Outlook ved hjelp av spesifikasjonene fra en tjeneste