Amopage

Hvordan sette opp et drivhus Forretnings

- Views 1
Advertisement

Hvordan sette opp et drivhus Forretnings


Hvis du elsker planter, deretter et drivhus virksomhet kan være en svært givende liten forretningsmulighet for deg. Det er imidlertid et par ting å ta hensyn til før du tar på denne muligheten.

Du trenger

drivhus

forretningsplan

Hvordan sette opp et drivhus Forretnings

 • 1

Ta hensyn til alle farer. Vær, insekter, og økonomi er alle stort sett ukontrollerbare risikoer som kan konkurs et drivhus virksomhet svært raskt. Lag en plan, ikke bare for hvordan du kan selge dine produkter, men hva du skal gjøre hvis ulykken bestemmer seg for å streike.

2

Lær hvordan du kan markedsføre deg selv. Selv en perfekt avling kan være vanskelig å selge hvis ingen har hørt om deg. Avgjør om du skal leie noen til å gjøre salgsfremmende arbeid for deg, eller hvis du skal prøve å gjøre det selv. Det er pluss og minuser til begge sider, men du kan ikke overleve uten å få ordet. Planlegg ut annonseringen selv før du har et produkt å annonsere, på den måten du er allerede satt til å gå når produktet er klar til å bli solgt.

3

Kjøp drivhuset. Siden du er bare begynnelsen beste alternativet skal sannsynligvis være en "Even-span" drivhus system. Invester i kvalitet siden dette er din bedrift. Plukk materialer som kommer til å holde opp til både tid og værforhold for ditt område. Hvis du er i en høy vind område, plukke materialer som tåler vinden. Hvis du er i en høy snø området, plukke materialer som kan holde opp til vekten av snø.

4

Sjekk ut din erfaring. Hvor mye erfaring har du voksende planter? Har du hatt en vellykket hage før, eller har du bare liker å se på pene blomster? Økende for videresalg er en helt annen ballgame. Avlinger må være toppen av linjen, så hvis du ikke har den erfaring som trengs, enten ta klasser, eller ansette noen som ikke vet hva de gjør.

5

Vær forberedt. Pass på at du har tenkt på alle mulige vinkler. Har du alle dine lisenser og koder i orden? Har du din reklame og markedsføring på plass? Har du en plan for hva du kommer til å vokse, og hvor mye videresalg verdien vil bli? Du bør ha hele virksomheten på papir i en slags plan før du tar noen skritt mot danner virksomheten.

Hint

Sjekk alle kodene i ditt område for hva man kan og ikke kan vokse eller import til staten eller fylket før planting.

Som med alle nye virksomhet, bør det ikke være din eneste inntektskilde før du er sikker på at virksomheten har tatt av og kontinuerlig kan støtte deg og din familie.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-opp-et-drivhus-forretnings/ "

相关文章!
 • Hvordan sette opp en lasergravering Forretnings Hvordan sette opp en lasergravering Forretnings
  - 阅 0

  Laser gravering kan forbedre elementer fra bryllup band til sportstrofeer til industrielle tegn; på grunn av dette, er det et felt hvor det er rom for mange ulike typer grave bedrifter. Dette betyr ikke, men at det er en bedrift du kan hoppe inn uten

 • Hvordan sette opp en Bakery Forretnings Hvordan sette opp en Bakery Forretnings
  - 阅 3

  En god bakeri er hva drømmer er laget av. Det er vanskelig å motstå lukten av ferskt brød som kommer ut av ovnen, cupcakes med virvler av frosting eller eclairs med hauger av vanilje fylling. Bakers trives av kundetilfredshet og dagdrømmer de skaper

 • Hvordan sette opp en undervisning Forretnings
  - 阅 0

  Hvis du har en lidenskap for å dele din kunnskap og erfaring med andre, det er nok av muligheter til å etablere et undervisnings virksomhet som kan nå potensielle studenter innenfor ditt eget samfunn eller over hele verden. Du trenger Forretningsplan