Amopage

Hvordan sette opp en profesjonell Corporation i Florida

- Views 0
Advertisement

Hvordan sette opp en profesjonell Corporation i Florida


Når du setter opp et profesjonelt selskap i Florida, vil du sende vedtekter med Florida utenriksminister. En profesjonell aksjeselskap må skille seg fra andre selskaper ved å utpeke at det er en profesjonell forening (aksjeselskap) i navnet. Hva som er en profesjonell forening er forskjellig i hver stat, men det er vanligvis en som krever en lisens som gjelder for leger og advokater.

Bruksanvisning

Se om navnet du vil bruke for din bedrift er i bruk. Søk etter det på Florida Department of State Division of Corporations nettside. (Se Resources.)

Fil Profitt Vedtektene med Florida utenriksminister. Artiklene må inneholde organisasjonens navn. En profesjonell forening (eller profesjonelt selskap) må inkludere "PA", "profesjonell forening" eller "innleid" i navnet. Artiklene må også omfatte virksomhetens adresse, business formål og antall autoriserte aksjer på lager for selskapet. Artiklene bør også inneholde navn og adresse på incorporator og registrert agent i Florida.

Inkluder betaling på $ 35 for søknadsavgiften, $ 35 for utpeking av registrert agent, og $ 8.75 hvis du ønsker en bekreftet kopi. Hvis du vil ha et sertifikat av status, inkluderer en ekstra $ 8,75.

Send dine artikler og avgifter til:

statssekretær

Division of Corporations

PO Box 6327

Tallahassee, FL 32314

Ring 850-245-6052 hvis du har spørsmål om mailing skjemaene.

Et annet alternativ er å levere dem i person til:

statssekretær

Division of Corporations

Clifton Building

2661 Executive Center Circle

Tallahassee, FL 32301

Ring 850-245-6052 hvis du har spørsmål om å levere skjemaene i person.

Hint

Kontakt din lokale skatte og næringsliv tillate myndigheter for å få informasjon om å overholde lokal skatt og tillatelse / lisens lover.

Sett inn en bedrift med Florida Department of Revenue å sikre at virksomheten vil etterleve statlige skattelovgivningen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-opp-en-profesjonell-corporation-i-florida/ "

相关文章!
 • Hvordan sette opp en Lawn Business i Florida Hvordan sette opp en Lawn Business i Florida
  - 阅 0

  Den yrkes Utsiktene for landscapers og plen service arbeidere er forventet å vokse raskere enn gjennomsnittet tempo i de neste årene, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics. I Florida, er hagestell tjenesten ofte nødvendig året rundt, og m

 • Hvordan lage en for profitt Corporation I Florida
  - 阅 0

  En for-profit selskap er en spesiell type juridisk økonomisk og juridisk struktur som gir en bedrift noen klare fordeler. Det viktigste er "begrenset ansvar." Investorene i virksomheten er ansvarlig bare for de pengene de faktisk har investert.

 • Hvordan Løs opp en Nonprofit Corporation Hvordan Løs opp en Nonprofit Corporation
  - 阅 0

  Innenfor livssyklusen til en nonprofit, noen ganger blir det nødvendig å oppløse det og / eller effektivt avslutte sin eksistens via en fusjon med et annet nonprofit. Når dette skjer, krever skattemyndighetene at nonprofit styre følger konkrete tilta