Amopage

Hvordan sette opp en Mobile Business

- Views 0
Advertisement

Sette opp en mobil virksomhet betyr å være høyt motiverte og organisert. Å være borte fra pulten betyr at du vil stole på mobile enheter. Mange tjenesteytende virksomheter kan være mobile.

Du trenger

Mobiltelefon (smart telefon helst med e-tilgang)

notatblokk

kvittering bok

skrive kjøkkenutstyr

Kalkulator

GPS-enhet

Portfolio bag

Bruksanvisning

Velg tjenestetype sammen med en juridisk struktur, få lokale lisenser og starte med en forretningsplan. Planen vil bidra til å innføre en guide til følge og en sjekkliste for å sikre at loven blir fulgt. Husk, kan ekstra forsikring være nødvendig. Hvis du vil vite mer, ta kontakt med Small Business Administration (SBA) nettside. Den har deler dedikert til å hjelpe gründere finne informasjon om tillatelser og mer.

Organiser hvordan kjørelengde vil bli beregnet. Skattemyndighetene krever bedrifter til å velge mellom to valg. Det må være konsekvent gjennom hele livet av virksomheten, så velg med omhu. Hvis du vil vite mer om dette og skrive-off prosesser, gå til skattemyndighetene nettstedet. Også når innlemme, er det lett å få tak i skatte-ID, mens på samme nettsted.

Åpne en ny bankkonto eller bedriftskonto for mobile business å gjøre innskudd. Det vil bli viktig å ha denne kontoen til å få betalt eller gi endring når det trengs. Parkeringsavgifter og betjent kan være et problem i storbyområder som Miami. Hold alltid et minimum av $ 20 er tilgjengelig for hver tjeneste jobb planlagt for dagen. Tenk elektroniske betalingsmåter for kundene å bruke også. PayPal eller revolusjon Money Exchange kan være praktiske alternativer.

Lag en enkel webside for å komme i gang, og oppgradere når kontantstrøm er betydelig. Det er ingen grunn til å gå all-out med en stor, kostbar nettside, så har bare noen få kunder. Vanligvis en tjeneste bedrift kan ha en grunnleggende funksjonelt nettsted som tilbyr betaling verktøy, attester, bilder og bakgrunnsinformasjon. Microsoft Live Kontor gir en pakke for gründere for en rimelig avgift med en vanlig nettside.

Prising tjenesten skal være en del av markedsføring og business-plan skriftlig. Den skal dekke kostnadene ved å gjøre jobben, og gi rom for profitt. Mengden av profitt er opp til bedriften person skjønn så lenge det ikke er en lov mot det. For eksempel må Florida notarius lade innenfor en viss prisklasse. Hvis de går utover det, må den enkelte avgifter være stavet ut i detalj. Lag en prisliste og konsekvent bære den til å gjøre avtaler mens du er på veien.

Hint

Vær rettferdig med priser, og gi en oversikt svarskjema for å få tilbakemeldinger. Transportkostnadene kan bli for stor; pris i henhold til ekstra utgifter som bompenger også. Bli med foreninger og delta nettverk hendelser for å få budskapet ut om den nye mobile business. T-skjorter og visittkort er gode verktøy for å få oppmerksomhet. Iført en uniform med firmalogo kan være et godt alternativ også.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-opp-en-mobile-business/ "

相关文章!
 • Hvordan sette opp Facebook Mobile Påminnelser
  - 阅 0

  Facebook og andre nettsamfunn har gjort det lettere å holde tritt med venner og familie, samt å få nye venner. Nylig har Facebook tilpasset noen av funksjonene til å fungere på din mobiltelefon. Facebook mobil tillater medlemmer å oppdatere sine stat

 • Hvordan sette opp en Home Business i matkurs Hvordan sette opp en Home Business i matkurs
  - 阅 0

  Undervisning matlagingskurs er en fin måte å tjene til livets opphold som arbeider med mat, uten utmattende intensiteten av restaurant arbeid. Sette opp en Home Business undervisning matlagingskurs gjør det mulig å utforme et program skreddersydd for

 • Hvordan sette opp en mobil Auto Repair Business i Virginia Hvordan sette opp en mobil Auto Repair Business i Virginia
  - 阅 0

  En mobil virksomhet er mer praktisk for kundene, som du gir dem de tjenestene de ønsker heller enn å tvinge dem til å vente på et venterom på en tradisjonell bilverkstedet. Kundene trenger ikke å gå glipp av noen fri fra jobbene sine eller la bilen p