Amopage

Hvordan sette opp en Lawn Business i Florida

- Views 0
Advertisement

Hvordan sette opp en Lawn Business i Florida


Den yrkes Utsiktene for landscapers og plen service arbeidere er forventet å vokse raskere enn gjennomsnittet tempo i de neste årene, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics. I Florida, er hagestell tjenesten ofte nødvendig året rundt, og mange boliger og næringseiendommer ansette hagestell selskaper. Sette opp en plen virksomhet i Florida krever forberedelse og markedsføring. Følge noen enkle retningslinjer, kan du sette opp plenen din virksomhet i et par uker.

Bruksanvisning

Skaff en yrkesmessig lisens. Kontakt by- og fylkesmennenes kontorer for informasjon om yrkes lisensiering i ditt område. Kostnaden for lisenser varierer og avhenger av antall ansatte.

Kjøpe virksomheten ansvarsforsikring. Dette vil bidra til å beskytte virksomheten.

Kjøpe utstyr. Du trenger en gressklipper, luke eater, hekk clippers, og en edger til å begynne med. Du kan alltid legge til mer senere. Du trenger også en måte å transportere utstyret.

Bestemme priser. Ring andre plenen bedrifter i ditt område å motta estimater. Du vil at prisene skal være sammenlignbare med andre i området.

Reklamere. Du kan sette opp løpesedler, bruke en online klassifisert nettsted, sette opp et nettsted, annonsere i en avis eller gå fra dør til dør. Det kan være lurt å ta kontakt med bankene i ditt område som kan ha tomme boliger venter på foreclosure. Du kan også snakke med eiendomsselskaper som kan gi deg med vanlige forretninger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-opp-en-lawn-business-i-florida/ "

相关文章!
 • Hvordan sette opp en profesjonell Corporation i Florida Hvordan sette opp en profesjonell Corporation i Florida
  - 阅 0

  Når du setter opp et profesjonelt selskap i Florida, vil du sende vedtekter med Florida utenriksminister. En profesjonell aksjeselskap må skille seg fra andre selskaper ved å utpeke at det er en profesjonell forening (aksjeselskap) i navnet. Hva som

 • Hvordan sette opp en Home Business i matkurs Hvordan sette opp en Home Business i matkurs
  - 阅 0

  Undervisning matlagingskurs er en fin måte å tjene til livets opphold som arbeider med mat, uten utmattende intensiteten av restaurant arbeid. Sette opp en Home Business undervisning matlagingskurs gjør det mulig å utforme et program skreddersydd for

 • Hvordan sette opp en Mobile Business
  - 阅 0

  Sette opp en mobil virksomhet betyr å være høyt motiverte og organisert. Å være borte fra pulten betyr at du vil stole på mobile enheter. Mange tjenesteytende virksomheter kan være mobile. Du trenger Mobiltelefon (smart telefon helst med e-tilgang) n