Amopage

Hvordan sette opp en kontakt side for et nettsted

- Views 20
Advertisement

En av de beste delene av nettet er dens evne til å legge til rette for åpen samtale mellom mennesker over hele verden. Hvis du kjører en nettside, lage en kontaktside er nesten et must: Den lar besøkende til å be om informasjon, fortelle deg om en feil på nettstedet eller bare kommentere en artikkel du skrev. Lage en kontaktside er grei, og kan være så enkelt eller så komplisert som du ønsker.

Bruksanvisning

Åpne Notepad (eller en lignende tekst editor) og lagre en ny fil som "index.html". Samtidig som de sparer, inkluderer sitater; Dette vil sikre at filen lagres som en HTML-fil og ikke en standard TXT-fil.

Fyll kontaktside med den informasjonen du ønsker. Den enkleste kontakt siden ville bare gi din e-postadresse og fortelle folk om å sende deg en e-post. Hvis du vil ha noe litt mer avansert, men kan du lage et skjema der folk kunne skrive en melding rett på nettstedet ditt som vil da automatisk bli sendt til din e-postadresse. HTML-kode for et enkelt skjema som ber om den besøkendes navn, e-postadresse og kommentar vil se slik ut:
<Form name = "kontakt" action = "submit.php" method = "post">
<Label> Navn: </ label>
<Input type = "text" name = "navn" /> <br />
<Label> E-post (vil ikke bli delt): </ label>
<Input type = "text" name = "email" /> <br />
<Label> Kommentar: </ label> <br />
<Textarea name = "message"> </ textarea> <br />
<Input type = "submit" name = "submit" value = "Send" />
</ Form>

Lag en annen fil i Notepad, og denne gangen lagre det som "submit.php." Denne korte filen sender skjemaet til din e-post adresse (og, selvfølgelig, er bare nødvendig hvis du velger å lage et skjema):
<? Php
$ Name = $ _POST [ 'navn']; $ Email = $ _POST [ 'email']; $ Message = $ _POST [ 'melding'];
$ Body = "$ name sa: $ melding"; $ overskrifter = "Fra: $ email";
post ( "[email protected]", "Melding fra en besøkende", $ kroppen, $ overskrifter);
header ( "Location: success.html"); ?>
Sørg for å erstatte "[email protected]" med det faktiske e-postadresse. Du kan også endre "Melding fra en besøkende" for å si hva du vil emnefeltet på e-post å si.

Lag en tredje filen i Notepad, og gi den navnet "success.html." Dette er en enkel fil som lar besøkende vet at meldingen er sendt til deg. HTML-koden kan se omtrent slik ut:
<H1> Takk! </ H1>
<P> Din melding er mottatt og vil bli besvart hvis det er nødvendig. </ P>

Opprett en ny mappe som heter "kontakt" i den offentlige rotmappen på nettstedets server (mest sannsynlig den samme mappen din hjemmeside ligger i). Last opp index.html, submit.php og success.html inn i "kontakt" -mappen.

Test det ut til å sikre at det fungerer. Du kan nå få tilgang til kontaktsiden på yoursite.com/contact, så prøv å skrive deg en melding for å se om din e-postadresse mottar den.

Hint

Hvis du velger å vise e-postadressen din på kontaktsiden eller hvor som helst på nettstedet ditt, kan det være lurt å "skjule" det så ondsinnede roboter vil ikke oppdage det og sende deg spam. For eksempel, i stedet for å skrive "[email protected]," du ville skrive "e-post [at] address.com."

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-opp-en-kontakt-side-for-et-nettsted/ "

相关文章!
 • Hvordan laste opp Bulk Kontakter i Outlook
  - 阅 0

  Microsoft Outlook er en e-postklient program og personlig organisator brukes av mange PC eiere rundt om i verden. Outlook er en enkel måte å importere og eksportere kontaktene, som er en nyttig funksjon for folk som kanskje har mange utenfor e-postko

 • Hvordan laste opp en kontakt-fil til Facebook Hvordan laste opp en kontakt-fil til Facebook
  - 阅 0

  Bygge opp et omfattende kontaktdatabase kan ta mange år. Hvis du har sluttet seg til Facebook sosiale nettverk sted så kan det være lurt å laste opp din eksisterende kontakter database eller adressebok direkte til Facebook, slik at du ikke trenger å

 • Hvordan laste opp iPhone kontakter til Gmail Hvordan laste opp iPhone kontakter til Gmail
  - 阅 0

  Brukere, spesielt de med lange kontaktlister, ønsker muligheten til å få tilgang til informasjon om alle sine kommunikasjonsplattformer. Hvis du samler en ny e-postadresse når du er ute og farter med iPhone, kan du ikke huske å legge den manuelt til