Amopage

Hvordan sette opp en kapital Utstyr konto i Quickbooks

- Views 1
Advertisement

Capital Utstyr står opererer litt annerledes enn normalt kostnadskontoer. Snarere enn å anerkjenne utstyr regning umiddelbart, er utgiftene aktiveres og avskrives over en periode. Å redegjøre for disse eiendelene riktig i Quickbooks regnskap programmet, lage en ny aktiva konto, registrere eiendelens verdi og bestemme og ta periodiske avskrivninger.

Trinn 1: Lag Fast Asset konto

Lag driftsmidlet konto ved å gå til kontoplanen, høyreklikke hvor som helst og velge "New". I kontoskjermen Ny, velger Fixed Asset for kontotype. Gi utstyret ditt et beskrivende navn som "97 Ford Explorer" eller "Sales Phone System". La åpningsbalansen på null.

Trinn 2: Spill kostnaden av utstyr

Å spille inn en bilagsregistrering for kostnaden av utstyret, velger selskapet og deretter foreta generelle loggoppføringer. Kjøpesummen for utstyret, sammen med eventuelle installasjons gebyrer eller avgifter for å få utstyret i gang, bør inkluderes i utstyret pris. I debet linje, registrere navnet på utstyret konto og den totale utstyrskostnader. I kredittgrense, indikerer hvilken kilde av midler du brukte til å kjøpe utstyret, som en brukskonto eller sparekonto.

Trinn 3: Beregn Utstyr Avskrivninger

Du må registrere utstyr avskrivninger med jevne mellomrom. Før du går inn avskrivningstransaksjon, beregne periodiske avskrivninger figur. Den enkleste avskrivningsmetode som er i samsvar med god regnskapsskikk er lineære avskrivninger. Under lineært, er avskrivninger eiendelen mindre kostnader eventuelle restverdi delt på levetid til eiendelen. For eksempel, hvis utstyret koster $ 5000, vil ikke ha noen restverdi og du forventer å bruke den i fem år, er avskrivninger $ 1000 i året.

Trinn 4: Post avskrivninger

Posten avskrivninger for utstyret kontoen minst en gang i året. For å ta opp avskrivninger, navigere til oppføringen skjermen journal og opprette en ny oppføring. For debet linje, velger avskrivninger. For kredittgrensen, velger akkumulerte avskrivninger. Hvis det er en årlig oppføring, bør transaksjonsbeløpet være årlig avskrivninger - i dette eksempelet, $ 1000. Gjenta denne prosessen til eiendelen er fullt avskrevet.

Tips

Dra nytte av Quickbook er lagret transaksjon funksjon for automatisk å registrere utstyr avskrivninger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-opp-en-kapital-utstyr-konto-i-quickbooks/ "

相关文章!
 • Hvordan sette opp en Stock Trading konto Hvordan sette opp en Stock Trading konto
  - 阅 0

  Personer som er interessert i investeringer kan kjøpe og selge aksjer med en aksjehandel konto. Online meglerhus gjør det enkelt for nye investorer til å sette opp sin egen aksjehandel kontoer. Det tar bare noen få minutter, og du trenger ikke noe sp

 • Hvordan sette opp en donasjon PayPal-konto Hvordan sette opp en donasjon PayPal-konto
  - 阅 0

  Når du setter opp en PayPal donasjon konto, kan noen sende deg en sikker donasjon via PayPal ved å klikke på en lenke på en nettside eller i en HTML-e-postmelding. Alle kan motta donasjoner via PayPal. Du trenger ikke å være en veldedighet eller non-

 • Hvordan sette opp en fleksibel utgifter konto
  - 阅 0

  Sette opp en fleksibel utgifter konto (FSA) med din arbeidsgiver er relativt grei, men for å få maksimalt utbytte av FSA, må du gjøre litt av økonomiske prognoser. Det finnes to hovedtyper av fleksible utgifter kontoer. En helsevesenet utgifter konto