Amopage

Hvordan sette opp en Home Business i matkurs

- Views 0
Advertisement

Hvordan sette opp en Home Business i matkurs


Undervisning matlagingskurs er en fin måte å tjene til livets opphold som arbeider med mat, uten utmattende intensiteten av restaurant arbeid. Sette opp en Home Business undervisning matlagingskurs gjør det mulig å utforme et program skreddersydd for dine kulinariske styrker, og for å tiltrekke seg et klientell interessert i spesialitet du tilbyr. Din husmannskost virksomhet kan være så enkelt eller så komplisert som du velger, som tilbyr alt fra en og annen instruksjon for små partier, til en full-skala timeplan, med gjestekokker.

Du trenger

Tillatelser og konsesjoner

Bruksanvisning

Forskning lisenser og tillatelser du trenger for ditt hjem undervisning matlagingskurs. I tillegg til generelle staten og byens business lisenser, må du kanskje helse avdeling sertifisering. Noen stater har begynt å kreve at hjemme kjøkken som brukes til matlaging klasser bli inspisert og godkjent, så finn ut om lokale krav før du fortsetter.

Sett opp ditt hjem kjøkkenet for å være tilgjengelig og funksjonell for matlagingskurs. Dette kan være en enkel transformasjon hvis du bare har tenkt å lære noen små klasser flere ganger i året, eller det kan være et komplisert prosjekt, hvis du planlegger å undervise større klasser og tilbyr et omfattende planen. Sørg for at det er nok av plass for gruppen du ser for deg, og at din matlaging stasjon ligger sentralt, slik at elevene lett kan se hva du lager mat. Vurdere å installere et speil over komfyren, slik at alle kan se hva som skjer i potter og panner. Hvis du har et større kjøkken og ambisiøse planer for matlaging skolen, kan du også velge å installere videokameraer og skjermer for å tilby studentene en nærmere oversikt. Husk å kjøpe en god oppvaskmaskin, også - fordi du skal vaske en rekke retter.

Kjøpe gryter og panner for hjemmekokkeskole. Kontakt produsentene av merker som du liker og spørre om de ville være interessert i et sponsorarrangement - som gir deg utstyr til en redusert pris, i bytte for deg å anbefale sine produkter til elevene. Velg gryter og panner som er en passende størrelse for de typer grupper du vil lære på kjøkkenet. Unngå å lage små serier i store panner eller store grupper i små panner.

Kjøpe redskaper for ditt hjem kokkeskolen. Hvis du vil bli lærer hands-on klasser, kjøpe nok kniver, skjærebrett, kringle børster, miksing boller, baking panner og spatler å tilstrekkelig utstyre antall studenter du har tenkt til å undervise. Hvis klasser vil være primært demonstrasjoner, kjøpe et utvalg av redskaper tilstrekkelig for demonstrasjonsformål. Også kjøpe nok boller, tallerkener, gafler og kniver for å tjene rettene du forberede til elevene på slutten av klassen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-opp-en-home-business-i-matkurs/ "

相关文章!
 • Hvordan sette opp en e-Business
  - 阅 0

  Din bås virker mer som en fengselscelle, og at når store muligheten har truffet en blindvei. Du vet det må være en bedre måte å tjene nok penger til å gi din familie med den livsstilen de fortjener uten å ofre din tid knyttet til et bedrifts skrivebo

 • Hvordan sette opp en Mobile Business
  - 阅 0

  Sette opp en mobil virksomhet betyr å være høyt motiverte og organisert. Å være borte fra pulten betyr at du vil stole på mobile enheter. Mange tjenesteytende virksomheter kan være mobile. Du trenger Mobiltelefon (smart telefon helst med e-tilgang) n

 • Hvordan sette opp en nettside Business gratis Hvordan sette opp en nettside Business gratis
  - 阅 0

  Kjøre en nettside virksomhet gir deg frihet til å jobbe for deg selv hjemmefra eller noe annet sted. Ved å selge produkter eller tjenester på nettet, kan du potensielt nå millioner av kunder hver dag. Men å starte opp et nettsted kan være kostbart. F