Amopage

Hvordan sette opp en Craigslist annonse

- Views 0
Advertisement

Hvordan sette opp en Craigslist annonse


En av Craigslist største attraksjoner er dens åpenhet. Opprette en annonse er enkel, og hvem som helst kan gjøre det. Selv om de fleste plakater bruke en anonym e-postadresse automatisk generert av Craigslist, har selskapet ikke tillate deg å legge annonsene uten å forlate en sti. For å sette opp en Craigslist annonse, må du bruke en gyldig e-postadresse for å opprette en Craigslist-ID. Når du registrerer deg ID, og ​​skaper en Craigslist annonse er enkelt, men det tar flere trinn.

Bruksanvisning

Åpne en nettleser til å reise til Craigslist på craigslist.org. Craigslist alternativer for lokaliteten vises.

Klikk "Send til Classifieds" i øvre venstre hjørne av skjermen, like under Craigslist navn.

Logg deg på Craigslist konto, eller registrere deg for en ny. Du trenger en gyldig e-postadresse for å opprette en konto, og du må være i stand til å svare på en telefonsamtale eller tekstmelding fra selskapet.

Klikk på knappen ved siden av den type innlegg du ønsker å opprette. Alternativene inkluderer "jobbene som tilbys," "Housing Tilbys", "Til salgs", "Objekt Wanted" og mer. Klikk "Fortsett" når du har gjort et valg.

Klikk på alternativknappen ved siden av bestemt kategori innlegget ditt passer inn. For eksempel kan du velge mellom "Creative Services", "Writing / redigering / Oversettelse" og mer hvis du oppretter en "tjenester som tilbys" innlegg. Klikk "Fortsett" etterpå.

Opprett innlegget på neste side. Ta med en tittel i "Publisering Title" feltet og selve teksten for annonsen i "Publisering Beskrivelse" -feltet. Du kan også inkludere et bestemt sted hvis innlegget handler om et offer eller forespørsel knyttet til et fysisk sted. Klikk "Fortsett" når du er ferdig.

Korrekturlese forhåndsvisning av annonsen. Klikk "Fortsett" for å legge inn annonse hvis alt ser bra ut, eller klikk på "Rediger Again" å gjøre endringer i innlegget. Craigslist sender deg en e-post for å bekrefte oppslaget når den går live.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-opp-en-craigslist-annonse/ "

相关文章!
 • Hvordan Sett tagger i Craigslist annonser
  - 阅 0

  Craigslist er en av de mest kjente og vellykkede rubrikk kilder i verden. Ikke bare er det gratis, det er lett å bruke og har et stort publikum av ivrige tittere, kjøpere, selgere og søkende. Hvis du ønsker å skape en mer iøynefallende annonse enn st

 • Hvordan Auto-Svare på Craigslist annonser Hvordan Auto-Svare på Craigslist annonser
  - 阅 0

  Craigslist er en av de ledende online klassifisert nettsteder, noe som gir folk muligheten til å legge ut gjenstander for salg og søke etter nye varer, jobber, kontaktannonser og mer. Du kan konfigurere e-postkontoen for å sende et automatisk svar på

 • Hvordan sette opp en Internett Annonse service Hvordan sette opp en Internett Annonse service
  - 阅 0

  Annonsering på Internett har blitt en av de mest populære formene for markedsføring, og mye penger er rettet mot næringen hvert år. Faktisk industrien vokste om lag 10 prosent i 2009, en av de få deler av virksomheten for å legge sterk vekst til tros