Amopage

Hvordan sette opp en arbeidsflyt påminnelsessystem

- Views 16
Advertisement

Hvordan sette opp en arbeidsflyt påminnelsessystem


De Oracle Workflow påminnelsessystem system prosess e-post for varslingssystem. Den håndterer e-post ved å ta meldingene skal sendes ut av SMTP køen og sender til en enkelt e-post adresse, bytter rolle foretrukne språk og territorium via katalogtjenesten, genererer meldinger ved hjelp av mal og sender meldinger i UNIX Sendmail eller andre hensiktsmessig postprogram. Sette opp Varslings postkort er ganske enkelt hvis din arbeidsflyt stasjon er i drift.

Bruksanvisning

Sett opp e-postservere. Før du kan begynne å sette sammen din Wokflow Varslings postkort, må du sette opp en SMTP-server for å sende utgående meldinger og en IMAP4-kompatible e-postserver for å motta innkommende meldinger.

Sett opp en e-postkonto. Sett opp en e-post med tre mapper, Innboks, Prosess og Forkast, det samme som de konfigurerte standardverdier for Varslings postkort. Mappen innboks er innboksen, er "Process" -mappen for å lagre behandlede meldinger, og den tredje er for kasserte meldinger.

Skriv inn konfigurasjonsparametere. Seeded Arbeidsflyt påminnelsessystem tjeneste komponent bør legges inn med følgende parametre: SMTP-server, IMAP Server, Innboks Brukernavn, Svar til e-postadresse og HTML Agent navn. Under installasjonen inn dine personlige verdier for disse parametrene.

Angi innstillinger. Gå til Global Workflow siden Valg, og klikk "Aktiver" for Business Event System hvis det ikke har blitt gjort som standard allerede. Så sjekk at JOB_QUEUE_PROCESSES og AQ_TM_PROCESSES database initialisering parametere er satt til de riktige verdiene.

Start beholdere. Workflow Mailer Tjenesten er beholderen som omfatter påminnelsessystem tjenestekomponent. Gå til Applications Manager og sjekk at den er i gang, og hvis ikke, kjøre den. Sjekk også arbeidsflyt Agent List Service, som inneholder seeded agenten lytteren service komponenter, for å se at det er i drift.

Konfigurer varsling mailer service komponenter. Åpne varslings mailer konfigurasjonsveiviseren. Skriv inn passordet for e-post i innboksen for å fullføre konfigurasjonen for at mailer. Hvis du kjenner de riktige parametrene for seeded mailer ble ikke angitt under installasjonen, må du oppgi IMAP server, SMTP-server, innboks brukernavn, innboks passord, svare adresse og HTML agentnavn på dette tidspunktet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-opp-en-arbeidsflyt-paminnelsessystem/ "

相关文章!
 • Hvordan sette opp en Ølkranen
  - 阅 1

  Hvordan sette opp forskjellige øl kraner. Du trenger Tønne øl Tap Co2 Canister (5 lb er standard) Slanger (Air and Beer) slange~~POS=TRUNC Co2 Regulator Tålmodighet Bruksanvisning Bestem deg for hva slags oppsett du ønsker. Det er mange å velge mello

 • Hvordan sette opp en fotball Camp
  - 阅 1

  Fotball spilles i høst. Men hvis en spiller ønsker å være god, må han trene året rundt. Det er der fotball leirene kommer inn i bildet. Vanligvis trenere eller sportslige direktører organisere en leir for området spillere i sommer. En arrangør bør ha

 • Hvordan koble opp en TV-antenne
  - 阅 1

  Hvis du velger å ikke abonnere på kabel eller satellitt-TV, kan du fortsatt nyte god antenne-baserte TV-programmering. I større byområder, kan du få full HD-Dolby Digital 5.1 av innhold direkte via en digital TV-antenne. Faktisk, som i juni 2009 TV-s