Amopage

Hvordan sette inn et MicroDermal Anchor

- Views 0
Advertisement

Hvordan sette inn et MicroDermal Anchor


MicroDermal Anchors er enkelt punkt piercinger. Med andre ord, bare den ene enden eller perle er synlig for øyet. De kan plasseres hvor som helst på kroppen. Du bør bare gå til en erfaren, profesjonell piercer som har gjort denne prosedyren før.

Jeg er alltid stoppet når jeg er ute i offentligheten, fordi alle er nysgjerrig på min microdermal. Alle ønsker å vite hvordan det gjøres. Som kona til en piercer, har jeg sett mange ankere blir satt inn.

Du trenger

MicroDermal Anchor

Dermal Punch (noen piercers bruke nåler, selv om det ikke er anbefalt)

tang

kirurgisk Scrub

Kirurgisk Pen (eller kirurgisk blekk og tannpirker)

Bruksanvisning

Plukk ut smykker. Mesteparten av ankrene har hull i dem. Huden fester seg gjennom hullene, slik at microdermal er forankret. Det er noen ankere på markedet uten hull. Dette er for enklere fjerning. Det er mange edelstener og perler å velge mellom. De er skrudd på til ankeret slik at de kan bli endret når du vil.

Hvordan sette inn et MicroDermal Anchor


Først må du prep huden. Bruk en kirurgisk skrubb for å rense huden grundig.

Hvordan sette inn et MicroDermal Anchor


Ved hjelp av en kirurgisk penn (eller kirurgisk blekk og tannpirker), merker huden der microdermal anker vil bli plassert.

Hvordan sette inn et MicroDermal Anchor


Fjern skinnet med en dermal punch.

** En dermal slag (eller biopsi slag) er en sylindrisk-formet kirurgisk instrument som brukes i det medisinske feltet. I motsetning nåler, som skiller huden, dermal dor faktisk fjerner vev.

Hvordan sette inn et MicroDermal Anchor


Bruk pinsett, setter microdermal anker. Den perle eller perle bør allerede være skrudd på ankeret. For å plassere ankeret under huden, må den holdes i vertikal stilling slik at den glir inn i huden og deretter skyves nedover inn i en buet retning. Dette gjør at hele ankeret til å bli plassert under huden. Pass på at det er parallelt med overflaten ellers kule / perlen vil vises på skrå eller skjeve.

Hvordan sette inn et MicroDermal Anchor


Nå at prosedyren er fullført, må du ta godt vare på ankeret. Riktig ettervern er et must for å unngå smitte!

Hvordan sette inn et MicroDermal Anchor


Hint

Min mann anbefaler å kjøpe en liter destillert vann og tilsette 4 teskjeer salt for å lage en saltoppløsning. Mikrobølgeovn løsningen (så varmt som du kan stå) og suge microdermal.

Det er noen gode nettsteder som tilbyr et bredt utvalg av perler og edelstener. Google det.

For mer informasjon om helbredelse og ettervern, besøke min manns nettsted, på www.krustysbodymods.com, eller hans MySpace, på www.myspace.com/krustysbodymods.

MicroDermal Anchors kan lett snagged. Placement er nøkkelen. Pass på at det er et sted på kroppen der det ikke kan være lett fast eller dratt ut.

Hvis du ikke bruker riktig ettervern, kan anker bli infisert. Hold det rent!

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-inn-et-microdermal-anchor/ "

相关文章!
 • Hvordan sende inn en begjæring til Habeas Corpus
  - 阅 0

  Hvordan sende inn en begjæring til Habeas Corpus. Habeas corpus betyr "du har kroppen" på latin. Når en fange eller hans representant begjærer habeas corpus, er at personen ber en domstol til å bestille forvalter av en fange for å få fangen til

 • Hvordan samle inn penger til advokathonorarer Hvordan samle inn penger til advokathonorarer
  - 阅 0

  Juridiske avgifter kan variere sterkt avhengig av type juridisk situasjon du befinner deg i. Dessverre, selv på den grunne enden av skalaen, kan saksomkostninger lett føre til at gjennomsnittlig person å gå blakk. Mens vanskelighetsgraden i å skaffe

 • Hvordan sette inn et bilde, Graph, eller Microsoft Office Document inn i en Access-database
  - 阅 0

  Hvordan sette inn et bilde, Graph, eller Microsoft Office Document inn i en Access-database. Du kan sette inn et bilde, lyd, video-fil, graf eller Microsoft Office-dokument i en Access-database. Du må først opprette et OLE-objekt datatype-feltet, og