Amopage

Hvordan sette inn data fra et skjema i PHP til en MySQL database

- Views 2
Advertisement

Hvordan sette inn data fra et skjema i PHP til en MySQL database


Sette inn data i MySQL fra et skjema på en nettside ved hjelp av PHP er noe som utviklere ofte gjør. Oppgaven er ikke komplisert, så selv om du ikke har avanserte programmeringskunnskaper bør du være i stand til å gjennomføre det uten problemer. De viktigste teknologiene som er involvert er HTML, PHP og SQL. Å implementere en SQL-innsetting av en database fra PHP-skript, må du observere noen få enkle trinn. Du vil bruke to filer, en for HTML-skjema og en annen for å behandle dataene.

Bruksanvisning

Lag et HTML-skjema på siden din som følger:

<Html>

<Head> </ head>

<Body>

<Form action = "insert_data.php" method = "post">

Sett Noen Tekst: <input type = "text" name = "FORMTEXT" />

<Input type = "submit" />

</ Form>

</ Body>

</ Html>

Dette er et forenklet skjema eksempel for å demonstrere prinsippet om å fange opp og å sette inn data. Lagre din side med enten ".html" eller "php" forlengelse.

Lag et PHP-skript for å behandle skjemadata. Ved hjelp av følgende disposisjon, oppretter du en fil og lagre den "insert_data.php" for å matche verdien i HTML skjemaet tag "action" attributt:

<? Php

// fange opp de passerte dataene

$ Inserted_text = $ _POST [ "FORMTEXT"];

?>

Når brukeren trykker på send-knappen på HTML-skjema, er dataene fanges fra alle feltene i skjemaet og sendes til PHP "insert_data" script i POST variabel. Du kan dermed få tilgang til de innsatte data fra i PHP-skript.

Lag en tilkobling til MySQL-databasen og sette inn data. Den detalj av SQL vil avhenge av din egen database, men følgende skisse illustrerer teknikken:

//koble

mysql_connect ( "localhost", "db", "db_pass");

mysql_select_db ( "db_name");

//sett inn

$ Insert_query = "INSERT INTO tabellnavn (kolonne 1) VALUES ( '" $ inserted_text.. "')";

$ Insertion_result = mysql_query ($ insert_query);

Dette PHP-kode tar de fangede data som sendes fra skjemaet siden og setter den inn i en MySQL database som en del av en SQL-insert-kommando. Endre script for å matche tilkoblings detaljer og struktur i din egen database.

Gi brukeren tilbakemelding etter deres data innsetting. Ved hjelp av følgende disposisjon, utgang HTML for å la brukeren vite om dataene har blitt behandlet:

// sjekke om data innsetting var vellykket

if (! $ insertion_result)

echo "<p> Beklager Noe gikk galt </ p>!.";

ellers

echo "<p> Takket er blitt behandlet Skjemaet </ p>!.";

Du kan inkludere i din "insert_data" script hva andre HTML-elementer du liker. Husk å inkludere en gyldig HTML-side struktur slik at resultatet vil bli presentert på en pålitelig måte i brukerens nettleser.

Last opp din HTML-side og PHP-skript til webserveren. Bla til siden med skjemaet på den og teste den. Sjekk at det utfører innsetting på databasen ved å logge deg inn i det og gjør at den innsatte innholdet blir lagt til den riktige tabellen. Sjekk også at PHP script presenterer tilbakemelding til brukeren når innsettings er utført. Hvis innsettings ikke fungerer riktig, sjekke syntaks og verdiene du bruker for å koble til databasen.

Hint

Hvis din fra har flere elementer i det, kan det være lurt å validere den ved hjelp av en Javascript-funksjon. Mange av disse er tilgjengelig for gratis nedlasting.

HTML-skjemaer kan noen ganger bli angrepet av spam, som kan fylle opp databasen med tull verdier. Ved hjelp av en Captcha er et felles forsvar.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-inn-data-fra-et-skjema-i-php-til-en-mysql-database/ "

相关文章!
 • Hvordan samle inn data fra en Science-prosjektet Hvordan samle inn data fra en Science-prosjektet
  - 阅 0

  Vitenskap prosjekter fungerer bare når du skal samle inn og registrere data. De som ser på eksperimentet vil ønske å vite hvilke faktorer som var involvert og hva resultatene av testene var. Keepin gode notater om dine observasjoner og målinger er uv

 • Hvordan legge Oracle data fra en CSV-fil Hvordan legge Oracle data fra en CSV-fil
  - 阅 0

  En Oracle database gir et selskap med en kraftig database motor som lagrer alle forretningsdokumenter. En CSV-fil er en liste over poster du kan laste inn i Oracle database. Før du kan bruke CSV-filen i Oracle, er en tabell som er opprettet med de im

 • Hvordan overføre data fra en gammel PC datamaskin til en ny iMac Hvordan overføre data fra en gammel PC datamaskin til en ny iMac
  - 阅 0

  Overføre data fra en gammel PC datamaskin til en ny iMac er et viktig skritt for brukere som vil migrere fra Windows-maskiner til Mac OS X-drevne iMac. Heldigvis er de fleste av filer som er lagret på en gammel PC datamaskin kan åpnes på iMac med rik