Amopage

Hvordan sette girspaken på en Suzuki GSXR

- Views 2
Advertisement

Hvordan sette girspaken på en Suzuki GSXR


Suzuki GSX-R er kjent som en av de raskeste og mest pålitelige-gaten motorsykler på markedet. Fra sykkelens semi-racing ride holdning og aggressiv front-end geometri til sin holdbar motor og girkasse er GSX-R bygget for praktisk hastighet, men med mindre det er satt opp riktig, vil det aldri bli så behagelig som det skal være. Få en GSX-R i melodi til din kjørestil ved å sette opp din girspaken hjemme.

Du trenger

Grunnleggende verktøy sett

Bruksanvisning

 • 1

Sett din Suzuki GSX-R på sitt stativ eller senter stativ slik at den ikke vil falle over mens du arbeider. Ved hjelp av en målrettet arbeid stativ, mens ideell for de fleste motorsykkel vedlikeholdsprosedyrer, vil sette sykkelen for høyt i luften for å skikkelig sjekke shifter plassering.

2

Sitt på GSX-R i normal kjørestilling med begge hendene på styret og begge føttene på pinnene. Kick girspaken opp og ned. Finn ut om girspaken ville være mer behagelig flyttet lenger opp over foten din eller lenger ned under den.

3

Bruk en kombinasjon eller pipenøkkel til å løsne girspaken sammenhengen klemme bolt. Dette er den bolten som holder bindingen på Shifter aksel, som stikker ut av veivhuset foran skifteren pinnen.

4

Fjern shifter sammenhengen klemme, med sammenhengen fortsatt festet, fra shifter aksel. Med den ene hånden, flytte girspaken pinne på plass der du føler at det ville være mest behagelig for din holdning og kjørestil. Med den andre hånden, skyv shifter sammenhengen klemmen tilbake på shifter akselen slik at shifter pinnen holder seg på plass.

5

Sitt på GSX-R, tilbake i normal kjørestilling, og sparke shifter opp og ned. Hvis noen justeringer må gjøres, trekker shifter kobling klemmen fra shifter aksel, flytte shifter pinnen og sjekke sin plassering igjen.

6

Bytt shifter sammenhengen klembolt når du er fornøyd med shifter sin plassering. Sørg for å stramme bolten slik at den ikke løsner mens du rir. Ta din GSX-R ut for en prøvetur for å være sikker shifter er der du vil ha den. Det skal være enkelt å sparke opp til et høyere gir, og også for å sparke ned til de nederste.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-girspaken-pa-en-suzuki-gsxr/ "

相关文章!
 • Hvordan Endre vannpumpe på en Suzuki utenbordsmotor
  - 阅 1

  Vannpumpen på Suzuki Påhengsmotor er laget for å sykle vann gjennom motoren for å holde den kald mens den kjører. Men det kan også trekke sand og små skjell inn i vannpumpen, noe som kan skade pumpehjulet, som krever at pumpen må skiftes ut. Suzuki b

 • Hvordan Juster Chain på en Suzuki Z400 Hvordan Juster Chain på en Suzuki Z400
  - 阅 0

  Suzuki Z400, en standard størrelse ATV, er drevet av en kjede. Suzuki Z400 kjeden kan løsne over tid. Stramming av kjeden er en enkel prosess som de fleste kan oppnå. Når forspenningen, feile på siden av å gjøre kjeden løsere snarere enn strammere. K

 • Hvordan skifte olje på en Suzuki LTR 450
  - 阅 2

  Suzuki LTR 450 skal ha olje endres avhengig mer på hvordan det brukes i motsetning til en bestemt tidsintervall. Jo renere olje, jo lenger vil det vare. Hvis det brukes hardt, som i konkurranse, det bør endres etter hvert løp. Endring av filteret er