Amopage

Hvordan sette en ekstern stil Hose End Sprayer

- Views 0
Advertisement

Hvordan sette en ekstern stil Hose End Sprayer


Dial stil slangeende spredere blande vann og kjemiske konsentrater sammen ved en forutbestemt hastighet for å sprøyte gressplener eller andre store områder. Det er ingen forblanding av kjemikalier og vann i en beholder, og deretter helle dem i en håndsprayer for denne anvendelse prosessen. Eventuelle gjenværende ufortynnet kjemikalier i sprøyta vil helle tilbake i originalpakningen for en fremtidig bruk. En ekstern stil slangeenden sprøyta sparer kostnadene med å blande ekstra kjemikalier, ikke bruke dem på en gang og sløse dem.

Du trenger

Herbicid eller plantevernmidler konsentrat

Bruksanvisning

Bestem konsentrasjonen nivået av herbicid eller plantevernmidler for å sprøyte på plenen. Se i originalpakningen av produktet til spray. Konsentrasjonsnivået kan være i unser eller teskjeer per gallon av vann på pakken instruksjoner. For eksempel kan en pakke angi konsentrasjonsnivå på 2 oz. per liter vann.

Undersøk dial stil slangeenden sprøyta for å finne ut om dial kalibreringen er i ounces eller teskjeer. Tallskiven vil staten unser eller ts og vil ha merkene vanligvis fra 1 til 12 på skiven.

Drei hjulet på en sprøyte kalibrert i unser til to mark å blande to oz. pesticid eller herbicid for hver liter vann som kommer ut av dysen.

Drei hjulet på en sprøyte kalibrert i teskjeer til 12 mark å blande 12 tsps. Produktets med hver liter vann for å sprøyte plenen.

Hint

Seks teskjeer tilsvarer 1 oz. av væske.

Dial slangeende spredere ikke blande vannet i kjemisk i sprøytelegemet. Gjødsels sprøyter uten kalibreringer blande vannet inn i det kjemiske stoffet i sprederen og fortynne hele sprøyteinnholdet for en gangs bruk.

Dreie skiven åpner og lukker en ventil i små trinn som gjør det mulig kjemisk å gå inn i vannstråle fra en hageslange for blanding.

Bruk hansker når du helle kjemikalier inn i kroppen til en ekstern stil slangeenden sprøyta slik at de ikke sprute på hender og fingre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-en-ekstern-stil-hose-end-sprayer/ "

相关文章!
 • Hvordan koble en ekstern TV-tuner-kort til en bærbar PC Hvordan koble en ekstern TV-tuner-kort til en bærbar PC
  - 阅 0

  Koble til en ekstern TV-tuner-kort til den bærbare datamaskinen for å se dine favoritt TV-programmer uansett hvor du går og aldri glipp av en episode. Du kan også ta viser til harddisken. Eksterne TV-tuner er kompakte og USB-drevet, slik at de passer

 • Skatte spørsmål om hvordan å bevise forsørges bodd hos Dem Skatte spørsmål om hvordan å bevise forsørges bodd hos Dem
  - 阅 0

  I vanlig språkbruk, er en avhengig vanligvis ansett for å være ens barn. Men definerer IRS en avhengig litt annerledes og har utviklet tester for å avgjøre hvem som kvalifiserer som en skatt avhengig. En av komponentene i disse testene er om en avhen

 • Hvordan bli kvitt eksterne hemorroider Hvordan bli kvitt eksterne hemorroider
  - 阅 0

  Eksterne hemorroider oppstå når en ekstrem mengde trykk er plassert i endetarmen, tvinger for mye blod inn i blodårene; Dette får dem til å strekke seg, bule, og brudd. Når de begynner å bule, påvirke de membranene som omgir dem, forårsaker symptomer